Ünlülerin Tercihi Spy+ Güneş Gözlükleri Avrupa ile Aynı Anda Türkiye`de!

Alışveriş Alışveriş Ünlülerin Tercihi Spy+ Güneş Gözlükleri Avrupa ile Aynı Anda Türkiye`de!

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 24 Ekim 2007 Çarşamba

Firma: Spy+

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 24, 2007
ÜNLÜLERİN TERCİHİ SPY+ GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ AVRUPA İLE AYNI ANDA TÜRKİYE’DE…

Güneş gözlüğünde farklı tasarımlarıyla yıldızlarının tercihi SPY+ , 2007-2008 sezonunda Türkiye ye gelen gözlük koleksiyonuyla, çarpıcı ve iddialı görünmeyi sevenlere hitap ediyor. Güneş gözlüğünde kemik ve büyük çerçevelerin ağırlığını hissettirdiği koleksiyon, geniş çerçeveler, yuvarlak hatlarla ön plana çıkarak kış trendlerini yüzünüze taşıyor. Senenin retro modasına ayak uyduran SPY+ gözlükleri, özellikle kare modelleri ile de erkek kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Koyu kahve ve siyah’ın ağırlıkta olduğu modeller kışın sonbahar ve kış renkleriyle paralellik gösteriyor. Degrade ve polarize camların sıkça kullanıldığı SPY+ gözlükleri, şıklığından ödün vermeyen şehirli kadınlara ve kendine ait bir tarzı olan sportif beylere hitap ediyor.

Corniche Modeli, yüksek kalite ve pürüzsüz bir yüzey sunarken, çerçevelerin etrafında işlenmiş metal detaylar şıklığı bütünlemekte. Toring Modeli ise yüze tam oturarak kenarlardan aldığı hava akışı sayesinde yüzün terlemesini engellemekte. Tüm modeller % 100 Uv ışınlarına karşı tam koruma sağlamakta.

Gözlerinizi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumak, dünyaca ünlüler ile birlikte aynı zamanda trendleri belirleyen bir sitilin sahibi olmak için SPY+ tercih edin. Estetik ve fonksiyonu, yaratıcılık ve teknolojiyle birleştiren SPY+ güneş gözlüklerini Akmerkez Opal Optik, ve Kanyon Atasun Optik mağazalarında bulabilirler.

Satış fiyatı:
Corniche Modeli : 305YTL
Touring Modeli : 285 YTL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT