Unutulmaz Gecelerin İhtişamlı Elbiseleri...

Alışveriş Alışveriş Unutulmaz Gecelerin İhtişamlı Elbiseleri...

Tarihler: 09 Nisan 2010 Cuma ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Tarık Ediz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2010 ~ May 9, 2010
Tarık Ediz Abiye; renk, desen, tasarım ve elbise üzerinde kullandığı aksesuarlarla haute couture tarzını yakalıyor.

Mezuniyet gecelerinin yaklaştığı şu günlerde genç bayanların elbise telaşına son veren TARIK EDİZ ABİYE, yılın moda elbiseleri ile genç kızları unutulmaz gecelere hazırlıyor.

Koleksiyonunun genişliği kadar tüm bedenlere hitap eden tasarımlarıyla yaz gecelerinin şık kadınını giydiren TARIK EDİZ ABİYE; sezonun moda elbiselerini sunuyor.

TARIK EDİZ ABİYE’nin tasarımcısı Damla Ediz; 2010 abiye modasında, renk ve desen çeşitliliğinin yanı sıra petrol ve mor renklerin öne çıktığını belirtirken, bu yazın özel gecelerinin en moda elbisesinin balık elbise modelleri olduğunu ekledi.

Damla Ediz’in mezuniyeti için tasarladığı abiye elbiseyle başlıyan Tarık Ediz Abiye, moda sektörüne 1995’de “Merhaba” diyor. Kumaşlarının ve kalıplarının kalitesiyle büyük bir beğeni topluyor. Kendi özel koleksiyonlarıyla, alanındaki ender markalardan biri olan Tarık Ediz Abiye, Türkiye’de 300 noktada satışa sunulurken, yurtdışında da pek çok Avrupa, Ortadoğu ülkesi ve Rusya’da kendi markası ile yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT