Urtekram Bebek Şampuanı

Alışveriş Alışveriş Urtekram Bebek Şampuanı

Tarihler: 06 Ekim 2009 Salı ~ 31 Ekim 2009 Cumartesi

Firma: Urtekram

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2009 ~ Eki 31, 2009
Yüzde Yüz Organik Bebek Şampuanı

Artık bebeğinizi yıkarken bebeğinizin ne gözleri kaşınacak, ne de banyo sularına gözyaşları karışacak. Danimarkalı organik(bio) vücut bakım ürünleri markası Urtekram Türkiye’de…

Son yıllarda birçok hastalığın nedeninin vücudumuz için kullandığımız ürünlerdeki kimyasallara bağlanmasıyla, annelerin bebeklerinin sağlığına olan endişeleri daha da arttı. Bebeğinizin vücuduna temas eden her şeyin o minicik bedeninin her noktasına ulaşacağının bilincinde olan Urtekram, vücut ürünlerinin de en az yediklerimiz kadar temiz olmasına önem veriyor. Bu gerçekten yola çıkan Urtekram, içinde petrokimyasallar, koruyucular ve diğer rahatsız edici bileşenler içermeyen tamamen organik(bio) bebek şampuanı geliştirdi. Kokusuz, parfümsüz Urtekram bebek şampuanıyla bebeğiniz doğduğu kadar doğal kalacak.

Urtekram bebek şampuanı o kadar saftır ki, kimyasal bileşenler taşıyan ürünler gibi hayvanlar üzerinde değil, insanlar üzerinde test edilmiştir. Bu nedenle Urtekram bebek şampuanını bebeğinizde güvenle kullanabilirsiniz.

Bu şampuan sayesinde bebeğinizin gözleri alerjiden ya da kaşıntıdan kızarmayacak ya da banyonuz bebeğinizin gözyaşlarıyla dolup taşmayacak. Urtekram bebek şampuanı Hindistancevizi yağı ve ayçiçeği yağı içeren tamamen organik(bio) ve özel bir içeriğe sahiptir. Urtekram ürünleri, içerisinde bir çeşit kimyasal bileşen tespit edilse bile asla verilmeyen, Ecocert organik sertifikasına sahiptir.

Urtekram ürünlerini www.tiryakiorganik.com, www.manavim.com, www.kuzeyorganics.com, www.fidanekolojikurunler.com
adresleri ile web üzerinden ve Şişli ekolojik pazarından alabilirsiniz.

Eco Garanti Sertifikası Nedir?
Ecogarantie® ekolojik ürünlerin kalite belgesidir. Ecogarantie® ürünleri bağımsız ve objektif kontrol ve sertifikasyon kurumları Ecocert ve Integra tarafından denetlenmektedir. Bu kozmetik, kişisel bakım, yıkama ve temizlik ürünlerinizin ve deniz tuzunuzun ekolojik anlamda %100 güvenli ve doğal olduğunu garantiler.

Ecogarantie® Kriterleri:
Bitkisel ve hayvani ürünler organik tarımdan elde edilmeli, Mineraller dikkatle seçilmeli, Kimyasal maddeler ve petrol bazlı maddeler kesinlikle kullanılmamalı, Genetiğiyle oynanmış organizmalar kesinlikle kullanılmamalı, Çevre üzerinde etki minimum düzeyde olmalı, Tam biyolojik-çözülürlüğe sahip olmalı, suda yaşayan organizmalara toksin oluşturmamalı ve insan bedeninde toksin birikimine neden olmamalı, Ürünler hayvanlar üzerinde test edilmemeli, Ekolojik anlamda güvenli üretim metotları kullanılmalı, Ürünler dezenfekte edilirken ışınlamaya tabi tutulmamalı, yeşil enerji kaynakları kullanılmalı ve karbon salanımı minimuma indirilmeli .
Ayrıntılı bilgi için www.urtekram.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT