Vaillant Güneş Enerjisi Sistemleri Rahatlığı ve Konforu Evlere Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Vaillant Güneş Enerjisi Sistemleri Rahatlığı ve Konforu Evlere Taşıyor

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2006 Salı

Firma: Vaillant

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 15, 2006
VAILLANT GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ RAHATLIĞI VE KONFORU EVLERE TAŞIYOR
Şofben ve kombinin mucidi Vaillant’ın özellikle villalar için geliştirdiği, “auroSTEP solar sistem”, güneş enerjisinden faydalanarak sıcak su elde etmeye yarayan kompakt bir sistem.

Estetik dizaynı sayesinde yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilen auroSTEP Solar Sistemde bulunan LCD ekran, kullanıcının ihtiyaç duyduğu ayarları yapabilmesine imkan tanıyor.

Çalışma durumunda pompa hızını otomatik ayarlayarak enerji tasarrufu sağlayan auroSTEP, tek gövde içinde boyler, solar pompa ve elektronik kontrol ünitesini barındırıyor, az sayıdaki sistem elemanı sayesinde hızlı ve kolay montaj imkanı sağlıyor. İlk çalıştırma öncesinde sisteme su doldurma ihtiyacına gerek bırakmayan ‘drainback’ (ön doldurmalı otomatik geri emiş sistemi) sistemi ile de kolektörlerde aşırı ısınmaya karşı koruma mümkün oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT