Vaio S Serisinin Yeni Üyesi ile Güç Şimdi Daha İnce, Daha Hafif

Alışveriş Alışveriş Vaio S Serisinin Yeni Üyesi ile Güç Şimdi Daha İnce, Daha Hafif

Tarihler: 14 Eylül 2011 Çarşamba ~ 14 Ekim 2011 Cuma

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2011 ~ Eki 14, 2011

Sony’nin notebook PC’lerinden VAIO S serisi sadece 39.5 cm kalınlığında ve 2 kg ağırlında yeni model ile genişledi. Toplantı, konferans ve iş amaçlı kullanımlarda yüksek verim sunan yeni modelin uzun pil ömrü sayesinde eğlence kesintisiz devam ediyor.

Sony’nin notebook PC’lerinden VAIO S serisi, yeni katılan ince, güçlü 39.5cm’lik (15.5”) bir modelle büyüyor. Sony’nin tamamen düz, şık tasarımı ile dikkat çeken tam özellikli, Full HD notebook PC bilgisayarı sadece 2 kg ağırlığında. Yeni VAIO S serisi bilgisayar isteğe bağlı yaprakpil ile 13 saate kadar çalışma veya eğlenme olanağı sunuyor1. 3D içerikler istenildiğinde 3D panel aksesuar kullanılarak gözlüksüz izlenebiliyor. Yani VAIO notebook PC, büyük ekranı ile çalışmak ve eğlenmek için daha fazla yere ihtiyaç duyanların beklentilerini karşılıyor.

Sadece 24.5 mm kalınlığı ve yaklaşık 2 kg ağırlığı ile seyahatler için ideal olan VAIO S serisi notebook PC, toplantılar veya konferanslar için sırt çantasında veya normal bir çantada rahatlıkla taşınabiliyor. Hafiflik ve sağlamlık özelliğini magnezyum ve alüminyumdan üretilmesine borçlu olan yeni model, tamamen düz şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Gizli menteşe mekanizması, ekrandaki görüntüye bakarken dikkatin dağılmasını önlüyor.

39.5 cm (15.5”) Full HD VAIO Display Plus, dokümanların, filmlerin ve diğer görüntülerin net ve büyük boyutlu olmasını sağlıyor. Ofis ışıklarının ve diğer kaynakların ekranda yarattığı parlamalar, uzun seyirler sırasında gözü yorabilen yansımalar olmadan net ve rahat bir görüntü sunuyor.

Yeni model gün ve hatta gece boyu çalışmaya ve eğlenmeye olanak tanıyor. Dahili pil, bilgisayar kullanımını (Stamina modunda) 6.5 saate1 kadar destekliyor. Bir seçenek olarak hazır olan ikinci bir yaprakpil, PC’den ayrı olarak şarj edilebiliyor ve herhangi bir zamanda takıldığında Stamina modda toplam 13 saatlik1 çalışma süresi sağlıyor. Acil durumlarda Quick Charge, sadece 20 dakika AC gücüne bağlı kaldıktan sonra bir saatlik bir pil ömrü sağlayabiliyor. Uygun bir şekilde yerleştirilmiş bir performans anahtarı, maksimum performans için hız modunun veya şebeke prizlerinden uzakta daha uzun bir pil ömrü için Stamina modunun seçilmesine izin veriyor.

Arkadan aydınlatmalı izole klavyede, doğru ve hızlı veri girişi için özel bir sayısal tuş takımı bulunuyor. Işıklar az yanarken gücün korunması için sensör ile ekranın ışığı otomatik olarak ayarlanıyor. Exmor teknolojisinin desteğindeki HD web kamera, canlı ve net sohbet olanağı sağlıyor.

Genuine Windows®7’yi tipik notebook’lardan daha hızlı yükleyen Quick Boot özelliğine sahip bir SSD sürücü ile konfigüre edilmiş modeller, zamandan önemli oranda tasarruf sağlıyor. Sadece belirli modellerde bulunan gömülü VAIO `everywair` 3G WWAN, seyyar durumda 14.4Mbps (indirme) / 5.76 Mbps’ye (yükleme) kadar hızlarda mobil geniş bant operatörüne bağlanmaya izin veriyor. Bütün modellerde, İnternet erişimi için PC’ye birkaç saniyede güç veren WEB düğmesi bulunuyor.

VGP-FL3D15A Gözlüksüz 3D Panel
3D gözlük takmaksızın üç boyutlu izleme deneyimi de, VAIO S serisinin yeni modeli ile yaşanıyor. Bilgisayarın LCD ekranına kolayca takılabilen gözlüksüz 3D panel VGP-FL3D15A, Blu-ray Disc™ sürücülü VAIO S serisi modeller için isteğe bağlı olarak sunuluyor.

VAIO, PC’nin yerleşik web kamerası yoluyla izleyicinin kafa pozisyonunu izlemek için Sony’nin yüz bulma teknolojisini kullanıyor; her zaman rahat izlenebilecek, net ve uygun 3D deneyimi için görüntüleri ayarlıyor. Derinlik ve fazladan gerçekçilik hissi veren Blu-ray Disc™ sürücüye sahip VAIO modellerinde, 3D film zevki doyasıya yaşanıyor. Uyumlu Cyber-shot™, α ve α NEX kameralarla çekilen 3D fotoğraflar ve geniş panorama görüntüler de yeni VAIO S serisi bilgisayarda izlenebiliyor. Bilgisayarla isteğe bağlı olarak geniş bir aksesuar yelpazesi, bir bağlantı istasyonu, taşıma çantası ve fare de sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT