Valentino Saatleri Türkiye`de İmaj Saat`le İşbirliği Yaptı

Alışveriş Alışveriş Valentino Saatleri Türkiye`de İmaj Saat`le İşbirliği Yaptı

Tarihler: 13 Ekim 2008 Pazartesi ~ 19 Ekim 2008 Pazar

Firma: İmaj Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2008 ~ Eki 19, 2008
VALENTINO SAATLERİ TÜRKİYE’DE İMAJ SAAT İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI...

Dünyaca ünlü Valentino saatleri Türkiye’de İmaj Saat ile yoluna devam ediyor. Dünyanın en önemli markalarından olan Valentino yeni modelleriyle Türkiye’de de farklı olmayı ve aksesuarıyla öne çıkmayı bilenlerin tercihi olacak. Özel tasarımları ve kullandığı pırlantalarıyla ön plana çıkan Valentino Timeless; sekiz bayan modeli ve iki erkek modeli ile her zamanki gibi gözde olmak isteyenler için yarattığı tasarımlarını beğenilere sunuyor.

Saatte lüksü sevenlere hitap eden Valentino; aynı anda zarif, şık, sade olmayı bilen ve taşıdığı markaya önem verenlere Vanity, Etoile, Homme ve Prestige adlı tasarımlarını sunuyor.
Swiss Made olmasının yanı sıra geleneksel, elegant ve moda olmayı her zaman başarmış olan Valentino Timeless, içerisinde bulunduğumuz yılın son aylarında yapacağı lansmanın ardından başlayacağı reklam kampanyasıyla gözler önünde yer alacak.

Valentino’nun Türkiye’deki yeni distribütörü İmaj Saat, Valentino dışında; Nautica, Marc Ecko, Vabene ve Helix’e de distribütörlük yapıyor.
www.valentinotimeless.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT