Valrhona’dan Bitter Çikolatada Son Nokta

Alışveriş Alışveriş Valrhona’dan Bitter Çikolatada Son Nokta

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 21 Ağustos 2007 Salı

Firma: Valrhona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 21, 2007

Valrhona’nın yeni bitter çikolatası Abinao yüzde 85 kakao içeriyor
Valrhona’dan Bitter Çikolatada Son Nokta

Valrhona, çikolata dünyasına yepyeni bir lezzet daha armağan etti. Valrhona’nın Abinao adını verdiği bitter çikolatası %85 oranında kakao içeriyor. Pasta ve çikolatalı tatlılara mükemmel bir lezzet katan Abinao, aynı zamanda kahve meraklılarının da gözdesi. Abinao, Afrika’nın en iyi kakao çekirdekleri kullanılarak ve 85 yıllık Valrhona tecrübesiyle üretiliyor.

Tüm dünyada çikolata kavramını yeniden şekillendiren Valrhona, çikolata meraklılarına harika bir lezzet daha sundu. Valrhona’nın yeni bitter çikolatası Abinao, %85 oranında kakao içeriyor. Bitter çikolatada son nokta olarak kabul edilen Abinao, Afrika’nın özenle seçilmiş en iyi kakao çekirdekleri kullanılarak üretiliyor. Kuvvetli ve yoğun bir lezzete sahip olan Abinao’nun tadı yedikten sonra bile uzunca bir süre ağzınızda kalıyor. Böylece çikolata mutluluğunu ve keyfini çok daha uzun süre yaşayabiliyorsunuz. Gurmeler, iyi bir çikolatanın en az %60 oranında kakao içermesi gerektiğini belirtiyorlar. Valrhona’nın Abinao’su ise %85’lik benzersiz kakao oranıyla tüm dünyadaki bitter çikolatalar arasında en üst noktada bulunuyor. Abinao, yalnızca çok yüksek nitelikli çikolataların sahip olduğu “chocolat grand cru” unvanını da taşıyor.

Kahve keyfini bir parça Abinao’yla doruğa çıkarmak isteyenler, Valrhona’nın ülkemizde kısa bir süre sonra açılacak özel konsepte sahip çikolata dükkanlarına koşacaklar. Ancak pasta ve çikolatalı tatlılarını Abinao da dahil olmak üzere Valrhona lezzetleriyle zirveye taşımak isteyen pasta şefleri 0232 478 17 10 numaralı telefondan Valrhona Türkiye distribütörü Pastarom firmasıyla iletişime geçebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT