Vampirler Dizilerinden Çıkıp BuldumBuldum.com’a Geldiler

Alışveriş Alışveriş Vampirler Dizilerinden Çıkıp BuldumBuldum.com’a Geldiler

Tarihler: 25 Nisan 2012 Çarşamba ~ 25 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: www.buldumbuldum.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2012 ~ Haz 25, 2012

Vampir Dişi Açacak Olursa...

Filmlerden dizilerden çıkıp gelen bir vampir içeceğinizin kapağını açsa korkudan ölürdünüz herhalde... BuldumBuldum.com son dönemin televizyon yıldızı vampirlerin dişlerinden bir şişe açacağı sunuyor. Twilight serisi, The Walking Dead, Vampir Günlükleri gibi dizi ve filmlerde yakından tanıdığımız vampirler bundan sonra sizin evinizde de ikamet etmeye başlayacak... Ama korkmayın sadece dişleri sizinle olacak o da şişelerinizi açmak için... 14,90 TL’den satılan bu eğlenceli ürünü BuldumBuldum.com sitesinden satın alabilirsiniz. 2000’den fazla eğlenceli üründen birini seçmek için BuldumBuldum.com internet adresini ziyaret edebilir, görmeden almam derseniz de İstanbul’da City’s, Cevahir, Capitol, Capacity, Astoria ve Torium Alışveriş Merkezleri’ndeki şubelerine uğrayabilirsiniz...

Son dönemin en popüler dizi ve filmlerin başrolü olan vampirler artık hayatımızın bir gerçeği haline geldi. Hatta yakında etrafımızdaki insanların bile vampir olduğundan şüpheleneceğiz... Eğer siz de bir vampir hastasıysanız sizin için harika bir ürünümüz var: Vampir Açacak! Bu mükemmel açacak sayesinde evinizde adeta bir vampir filmi seti havası estirebilir, şişelerinizi vampirlerin sivri dişleriyle açabilirsiniz.

Vampire Bottle Opener aynı zamanda vampir hayranı sevdiklerinize verilebilecek en güzel hediyelerden biri olabilir!

Vampire Bottle Opener ın keskin dişlerinden hiçbir şişe kaçamayacak. Vampir Açacak her kapağın boynundan bir ısırık alıp hepsini etkisiz hale getirecek! Bazen vampirlerin ne kadar iyi şeyler yaptığına siz bile inanamayacaksınız....

Birbirinden farklı ve eğlenceli 2000’den fazla ürünü incelemek için BuldumBuldum.com sitesini ya da City’s, Cevahir, Capitol, Astoria veya Torium Alışveriş Merkezleri’ndeki şubelerinden birini de ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT