Vans Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Vans Türkiye’de

Tarihler: 28 Şubat 2011 Pazartesi ~ 28 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2011 ~ Mar 28, 2011

Dünyanın kaykay ayakkabısı üreten ilk firması ünvanı ile 40 yıllık deneyimini İlkbahar /Yaz Koleksiyonuna yansıtan Vans, geniş ürün yelpazesi ile artık Türkiye’de.

Vans, Classics serisinde, 70 lerden beri kaykaycıların vazgeçilmez modellerinin yanısıra aralarında Style 31, LP06 ve Authentic Laceless modellerinin de bulunduğu yeni, basit, kanvas silüetleri, sadece kadınlar için üretilen 106 Lo Pro ve Sk8-Hi Deconstruct Lo Pro ayakkabıları tüketiciye sunuyor. Classics serisindeki modellerde esas olarak kanvas kullanılırken, deri, süet ve orijinal kumaşlardan da bolca yararlanılıyor.

Vans 2011 İlkbahar Koleksiyonu ile Tarzınız Tamamlanıyor

Vans’in, tüm zamanların favori modellerinin yanısıra İlkbahar 2011 Koleksiyonu’nda, günümüzün vazgeçilemeyen klasik modelleri modern bir dokunuşla sunuluyor.

Style31: Sadeliği Sevenler için İlkbaharın Favorisi

Style 31, basit, düz tasarımı ile hem kadınların hem erkeklerin favorisi oluyor. Vans logosu, ve Waffle ayakkabı tabanı ile Classics Serisi’nin DNA’sını yansıtıyor.

LP106: Rahatına Düşkün Erkekler için 6 Renk Seçeneği

Büyük bir popülariteye sahip olan 106 Vulcanized modelinin güncellenmiş versiyonu olan LP106, daha ince bir profil görünümünün yanı sıra, erkeklere özel altı farklı renk seçeneği sunuyor.

Era Laceless: Bağcıklarla Uğraşmak İstemeyenler için...

“Şu sinir bozucu bağcıklar olmasa ...” diyenler, Era Laceless’ın sunduğu rahatlık ve orijinal kaykay ayakkabısı tarzını tercih ediyor.

106 Lo Pro: Kadınlar için Daha İnce ve Daha Dar Yeni Model...

106 Vulcanized modelinin kısa sürede favori olması ve Vans tasarımcılarının bu modele yeni bir yorum getirmesi ile daha dar ve ince bir model olan 106 Lo Pro ortaya çıktı. İlk kez 2011 İlkbahar Koleksiyonu ile sunulacak olan 106 Lo Pro, birçok renk alternatifi ile tüketicinin karşısında...

Sk8-Hi D-Lo

Yılların eskitemediği Sk8-Hi’nin yeni bir versiyonu olan Sk8-Hi D-Lo modelinde profil daha ince ve dolgu malzemesi kullanılmıyor.

Vans “Streetstyle” ile Sokak Ruhu Geri Dönüyor

“Vans’in kurucusu Steve Van Doren, 1987 yılında bir sokak yarışması düzenlemeye karar verir. O zamanlar bugün bildiğimiz sokak kaykayı henüz yeni yeni ortaya çıkmıştır ve daha öğrenilecek çok şey vardır. Steve, elinden geleni yapar, birazda içgüdülerini kullanarak kaykaycılar için bir bilardo masası, boş bir buzdolabı ve engel olarak kullanılacak birkaç beton tuğla ile çöp kutularını bir araya getirir.

Bulabildiği nesneleri kamyonuna yükler ve “Streetstyle” isimli ilk Vans sokak kaykayı yarışmasına doğru yola çıkar.” Vans, 2011 İlkbahar Koleksiyonu için Streetstyle Serisi ile bu yarışmalara gönderme yapıyor. Seride her biri “Streetstyle” logosunu ve Steve’in tasarlamış olduğu topuk etiketini taşıyan özel Sk8-Hi, Old Skool ve Era modellerinin yanı sıra ayakkabılara uygun iki şapka da bulunuyor.

Vans Hemp Paketi ile Çevre Dostu Ayakkabılar Giyin…

Yeryüzünde bıraktığımız izleri azaltıp çevreyi koruyacak yeni materyal ve yapılar arayışındaki Vans bu sezon Rasta renklerinden ilham aldığı Vans Hemp paketini 3 popüler modelinde beğeniye sunuyor: Vulcanized, Authentic ve Classic Slip-On. Modellerin üst yüzeylerinde %100 doğal kenevir kullanılırken, alt bölümlerde ise %40 geri dönüştürülmüş lastikten faydalanılıyor. Geri dönüşümlü ambalaj seçeneği ile bu seri, ekosistemlere daha saygılı...

Gorilla Biscuits’in Hardcore Tarzında İlham Alan Dövme Tonları…

Gorilla Biscuits grubu, bir albüm ve bir 33’ lüğün ardından dağılsa da, grubun hareketli ritimleri ile hardcore tarzının, müzik dünyasına bıraktığı etki tartışılamaz. 80’li yıllarda New York’da kurulan Gorilla Biscuits, önce Manhattan çevresindeki hardcore kulüplerinde olgunlaşmış, daha sonra “Better Than You” gibi çok sevilen hitleriyle kısa sürede ünlenerek Amerika ve Avrupa turnelarine çıkmıştır. Gorilla Biscuits kısa süreli ilk çıkışından sonra geçtiğimiz yıllarda birçok defa bir araya gelmiştir. Bunlar arasında bir New York kulübü olan CBGB’de yapılan büyük yardım programları da vardır.

Vans ve Gorilla Biscuits’in özel olarak 2011 İlkbahar Koleksiyonu için birlikte tasarladığı Sk8-Hi ve Classic Slip-On modellerinde dövme mürekkebi tonları kullanılıyor ve her ayakkabıda, grubun baş harfleri olan GB ve Gorilla Head amblemi yer alıyor. Grubun solisti CIV yapılan bu seçimi şöyle anlatıyor: “Gorilla Biscuits Vans Serisi için renk ve kumaş seçimi yaparken grubu ve beni yansıtabilecek detayları dikkate aldım.

Ayakkabılar yalnızca alışveriş merkezinde kaykay yapan bir çocuğa değil, herkese hitap edebilir olmalıydı. Grubun hoşuna giden New York hardcore müziği ve uzun bir süre yaptığım dövmecilik mesleğini bir araya getirerek işçilerin estetiğini yansıtan iş kıyafetleri renkleri ve en sevdiğim dövme pigmentleri üzerinde karar kıldım. Uzun bir süredir vejetaryen olmamsa modellerde hayvan derisi kullanmamayı tercih etmeme neden oldu.”

Çocuklar İçin Yo Gabba Gabba!

Yo Gabba Gabba! Amerika’da ilk defa 2007 Ağustos’unda Nickelodeon’da yayınlanmaya başladı ve kısa sürede tüm dünyada sevilen bir program haline geldi. Anaokulu öğrencilerinden ebeveynlere, gençlerden yetişkinlere geniş bir izleyici kitlesine sahip olan en ünlü televizyon programlarından biri olan Yo Gabba Gabba! müzik aracılığıyla basit hayat dersleri öğretebilmek için retro tarzı ve ritimli müzikleri seyircilerine aşılıyor.

DJ Lance Rock ve Vans’ın renkli karakterleri bir araya getirmek için gerçekleştirdiği bu işbirliği ile seri, kızlar, erkekler ve bebekler için Classic Slip-On ve Sk8-Hi Deconstruct modelleri ile 2011 İlkbahar Koleksiyonu içindeki yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT