Verbatim’in yeni Taşınabilir Sabit Diskleri siyah tasarımı ile göz kamaştırıyor

Alışveriş Alışveriş Verbatim’in yeni Taşınabilir Sabit Diskleri siyah tasarımı ile göz kamaştırıyor

Tarihler: 02 Haziran 2008 Pazartesi ~ 07 Haziran 2008 Cumartesi

Firma: Verbatim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2008 ~ Haz 7, 2008
3.5” formatta profesyonel veri aktarımı
Verbatim’in yeni Taşınabilir Sabit Diskleri siyah tasarımı ile göz kamaştırıyor

Depolama ürünleri uzmanı Verbatim, yüksek kaliteli Taşınabilir Sabit Diskler sunmaya devam ediyor. Verbatim’in yeni Taşınabilir Sabit Diski, 3.5” formatında ve 500GB, 750GB ve 1TB depolama kapasitesinde. USB ve USB/FireWire kombo bağlantı imkanı olan 3.5” disklerin ağırlığı ise bir kilodan az. Siyah gövdesi ve zarif ön panel tasarımı ile bağlandığı bilgisayarın görüntü kalitesini yükseltecek şıklıkta. Yeni Verbatim 3.5” Taşınabilir Sabit Diskler, 144 $ ve 199$ fiyatlarla, seçkin mağazalarda satışa sunulacak.

Verbatim’in, 3.5” Taşınabilir Sabit Diskleri (HDD), büyük hacimli çalışmalarını depolamak ve kolayca taşımak isteyen kullanıcılar için mükemmel bir seçim. Verbatim EUMEA Multi Medya İş Geliştirme Müdürü Kai Miroschnik, “Verbatim, taşınabilir sabit disk piyasasında mükemmel bir üretim kalitesine ve deneyime sahip. Yeni modelimizdeki çağdaş dizaynı destekleyen hafif gövde, sadece 961 gram. Bu ağırlık, bir önceki modelimizin ağırlığının yarısından da hafif” diyor.

Taşınabilir 3.5” Disklere, taşınabilir bilgisayarlardan ya da PC’lerden veri yüklemek çok kolay; “tak ve çalıştır” fonksiyonu sayesinde, herhangi bir yükleme işlemi yapmadan veri aktarımı sağlamak mümkün. Bu diskler, veri aktarmak için yapılan USB bağlantısına ek olarak, 7,200 rpm ve 480 Mbyte/s veri transfer hızı sağlayan yüksek hızlı, dahili SATA sabit diski sayesinde, FireWire400 bağlantısıyla, kombo sürücü olarak çalışmakta. Veri depolamada, çok yüksek performans ve yüksek kapasiteleri nedeniyle Verbatim’in taşınabilir sürücüleri tercih edilmekte.

750 GB depolama yapabilen sabit disklerin bir diğer özelliği ise, ihtiyaç duyduğu soğutmayı sağlayacak şekilde tasarlanmış havalandırma delikleri sayesinde özel fana ihtiyaç duymamaları. Böylece, diskler son derece sessiz çalışmaktalar. Pratik bir açma kapama düğmesine sahip olan Taşınabilir Diskler, ön paneldeki led sayesinde, masaüstünüzdeki gelişmeleri takip edebilmenizi de sağlamaktadırlar.

Verbatim’in ücretsiz “Destek Hattı”, Verbatim ürünleri kullanıcılarına ek destek hizmeti sunmaktadır. “Nero BackItUp 2 Essentials” adlı yedekleme yazılımı ise, kişiselleştirilebilen ayarları ve Türkçe’ye çevrilmiş versiyonları ile veri depolamada en büyük yardımcınızdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT