Vestel’in Yeni Bulaşık Makineleri Enerji, Yıkama ve Kurutmada AAA Sınıfı

Alışveriş Alışveriş Vestel’in Yeni Bulaşık Makineleri Enerji, Yıkama ve Kurutmada AAA Sınıfı

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Vestel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Vestel, üstün enerji, yıkama ve kurutma verimliliğiyle AAA sınıfı yeni bulaşık makinelerini tüketicilerin beğenisine sundu. Kolay kullanım, zaman tasarrufu ve hijyen üstünlükleriyle tüketicilerin farklı ihtiyaçlarını karşılayan ürünler, enerji, yıkama ve kurutma performanslarıyla da elektrik ve su harcamalarını minimuma indiriyor.

12 kişilik bulaşık yıkama kapasitesine sahip ürünler, gecikmeli başlatma programı dâhil 2 ila 9 programlık seçenekler, LED’li program takip göstergesi, su taşma emniyet sistemi ve rezistans koruma gibi fonksiyonlarıyla kullanıcıların bir bulaşık makinesinden beklediği tüm rahatlığı sağlıyor. Ürünler, yüksekliği ayarlanabilir üst sepetleri, alt sepette katlanabilir raf sistemleri, fincan düzenekleri ve çocuk kilidi ile kullanıcılara dost çözümler sunuyor.

Vestel Bulaşık Makineleriyle Zaman Size Kalsın

Vestel’in yeni bulaşık makinesi serisinde zaman tasarrufuyla öne çıkan dört model, yıkama süresini bulaşığın miktarına ve kirine göre ayarlayarak minimum su ve elektrik tüketiyor. Bulaşığın türüne göre yıkama süresini 30 dakikaya kadar düşüren Hızlı 30’ programına ve 50 dakikada hızlı yıkama sunan Süper 50’ programına sahip olan modeller, dünyanın A yıkama performansı sunabilen en hızlı bulaşık makineleri olma özelliğini taşıyor.

Vestel Bulaşık Makineleriyle Sofralarda Maksimum Hijyen

Vestel’in hijyen özelliğiyle öne çıkan “Türkiye’nin en antibakteriyel” bulaşık makinesi, Vestel için özel geliştirilen “Maksimum Hijyen Programı” sayesinde bakterilere şans tanımıyor. Uluslararası test kuruluşu VDE tarafından onaylanmış hijyen programı, bakterileri %99.9999 oranında yok ediyor. Ürün, bu özelliği ile bebeklerden yetişkinlere tüm kullanıcıların ihtiyaç duyduğu hijyen ortamını sağlıyor. 5 programlı ürün, sahip olduğu az bulaşık yıkama fonksiyonu ile de küçük ailelerin ihtiyacına cevap veriyor.

Hayat Vestel Bulaşık Makineleri İle Daha Kolay

Vestel’in kolay kullanım özelliği ile öne çıkan bulaşık makinesi modeli ise temel ihtiyaçlara yanıt veren 2 programı ile mutfakta pratik çözümler arayan tüketicilere sesleniyor. Vestel’in diğer bulaşık makineleri gibi enerji, yıkama ve kurutmada A sınıfı üründe, program takip göstergesi, tuz ve parlatıcı göstergesi, su taşma emniyeti gibi tüm ana fonksiyonlar bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT