Villeroy - Boch ile Yılbaşında Sevdiklerinize Özel...

Alışveriş Alışveriş Villeroy - Boch ile Yılbaşında Sevdiklerinize Özel...

Tarihler: 07 Aralık 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Villeroy - Boch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2011 ~ Ara 31, 2011

Dünyanın en köklü ve tanınmış sofra markası Villeroy & Boch’un yılbaşında sevdiklerinizi özel hissettirecek hediye alternatifleri çok da uzağınızda değil!

Farklı konseptleriyle her tarza ve her yaşa hitap eden Villeroy&Boch, düşünülenin aksine sadece setli ürünleri ile değil, tek tek sunduğu ürünleriyle de kendinizi ve sevdiklerinizi şımartacağınız yılbaşı hediye alternatifleri sunuyor.

Tüm dünyada koleksiyonerler tarafından takip edilen el işlemesi porselen karikatür bibloları “Benedikt Ailesi” ürünlerinden, sınırlı sayıda ürettiği “2012 New Wave Coffee Cup” koleksiyonuna, vazo seçeneklerinden; el yapımı kristal şamdanlara kadar geniş ürün yelpazesi ile Villeroy & Boch farklı ürünleri sizinle buluşturuyor.

Bu yılbaşı gecesi sevdiklerinize unutulmaz, eğlenceli ve de prestijli hediyeler vermek istiyorsanız, Villeroy & Boch Sofra mağazalarına (Kanyon 0212 353 04 88 - 89, Caddebostan 0216 385 00 39) uğramayı unutmayın!

www.villeroy-boch.com
www.intema.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT