Visifirm ile Kendini 5 Dakikada Baştan Yarat

Alışveriş Alışveriş Visifirm ile Kendini 5 Dakikada Baştan Yarat

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Visifirm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
VISIFIRM İLE KENDİNİ 5 DAKİKADA BAŞTAN YARAT “VISIFIRM INSTANT FIRM SERUM”
Yaşlanmaya karşı savaşta son yılların en önemli etken maddelerinden olan peptid, bir ilke imza atarak Visifirm’ün “Instant Firm Serum-Anında Sıkılaştırıcı Serum”unda 4 kombinasyonuyla buluşuyor. Visifirm tarafından geliştirilen bu özel formüllü serum, uygulandığı andan itibaren göz çevresi, alın, dudak kenarı gibi bölgeleri gerginleştirip kırışıklık görünümünü azaltıyor. Böylece cildinizde 5 dakikada sihirli bir dokunuş gerçekleştiriyor.

Visifirm, Sevgililer Günü’nde kendine sihirli bir dokunuş yaparak anında değişim yaratmak isteyen kadınlar için “Instant Firm Serum”u öneriyor. Uygulandığı andan itibaren etkisini göstermeye başlayan ve bu etkiyi gün boyu devam ettiren serum, kırışıklık görünümünün de açılmasına yardımcı olarak, mimik çizgilerinin yumuşamasını ve ince çizgilerin azalmasını sağlıyor.

Visifirm Instant Serum’un formülünde, içeriğinde 4 peptid bulunan OxyPeptide’in yanı sıra Acetly Hexapeptide-3 de yer alıyor. Oxypeptid, cildin oksijen alışını ve solunumunu artırıyor, Hexapeptide-3 ise yüz kaslarının normal hareketlerini kısıtlamadan kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltıyor. Cildin beslenmesine ve nemlenmesine yardımcı oluyor.

Visifirm’ün anında sıkılaştırıcı serumunu uygulamak ise çok kolay. Bunun için, temiz bir cilde ince film tabakası şeklinde masaj yaparak ve 5 dakika mimik hareketi yapmaksızın beklemek yeterli. Üstelik, üstüne makyaj yapma konusunda da bir kısıtlama yok.

Visifirm Instant Firm Serum, Visifirm logolu eczanelerden temin edilebilir.
Fiyat Bilgisi: 180 YTL

Visifirm Hakkında:
Visifirm, ABD’de Hydron Technology Laboratuvarları’nda uzun yıllar süren dermatolojik çalışmalar ve klinik testlerle geliştirildi. Visifirm ürünlerinin geliştirilmesinde, aralarında bilim adamları, doktorlar, kimyagerler ve güzellik uzmanlarından oluşan 100’ün üzerinde uzman görev aldı. Türkiye’ye MT Sağlık Ürünleri tarafından getirilen Visifirm’ün, tüm cilt tipleri için kullanımı uygun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT