Vivident Infruit: Meyveleri Çiğneten Sakız

Alışveriş Alışveriş Vivident Infruit: Meyveleri Çiğneten Sakız

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

Çok sevdiğimiz karpuz ve çilek meyvelerini istediğimiz her an yemek maalesef mümkün olmaz. Kütür kütür olgun karpuz ya da kıpkırmızı bir çileğin doyum olmaz lezzetini yaşamak için artık buzdolabına gitmenize gerek kalmadı.

Yenilikçi ürünleri ile sakız çiğnemeye farklı bir boyut katan Vivident, karpuz ve çileğin toz halindeki meyve özlerini draje sakızlarının kalbine yerleştirerek, size istediğiniz her an bu iki meyve lezzetini yaşatacak “Vivident Infruit” u yarattı.

Vivident Infruit drajelerinin ortasında yer alan toz halindeki % 90 oranından fazla gerçek meyve özleri sayesinde, ağzınıza attığınız anda size seçtiğiniz meyvenin lezzet hazzını yaşatıyor.

İşyerinde, arabada, plajda... O anda canınız karpuz ya da çilek mi çekti? Hemen Vivident Infruit’u çıkartın! İstediğiniz meyve lezzeti uzun süre gitmeyecek tadıyla damağınızda olacak.

Vivident Infruit’u aramaya başladınız bile değil mi? Onu raflarındaki klasik kutulardan farklı boyutu, özel kapak kilit mekanizması, kırmızı meyvelerinin resmedildiği çarpıcı renkteki ambalajı ile hemen fark edeceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT