Vivident Storming

Tarihler: 21 Nisan 2011 Perşembe ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2011 ~ May 21, 2011

Türkiye’de sakızın trendlerini yöneten lider marka Vivident, yaratacağı tutku fırtınası ile sizi kendisine bağlayacak yepyeni bir ürün sunuyor: Vivident Storming.

Modern grafik çizgilere sahip ambalajındaki Vivident Storming, hayatınızdaki “Büyük Tutkularınız” arasına girmeye aday olacak.

Tüm Dikkatler Onun Üzerinde!
Zarif ve ince ambalajı ile pazardaki şerit sakız ambalajlarından hemen ayrışan Vivident Storming tüm dikkatleri üzerinde toplayacak.

Üstelik uzun, ince ve sıra dışı tasarımı Vivident Storming’in tek farkı da değil. Zerafetini tamamlayan özel folyo ile giydirilmiş uzun şerit sakızlar, bitmesini istemeyeceğiniz lezzet hazzını çok daha fazla süre yaşatmak üzere tasarlandı.

Vivident Storming’in açılışıyla da farklı bir incelik sunan şık kutusunda, kokusuyla baş döndüren“Çilek” ve ferahlık veren “Nane” olmak üzere iki çeşidi bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT