Vodafone Cep Özgür´den Tron Efsanesi Sürprizleri ve Nokia N8 Hediye!

Alışveriş Alışveriş Vodafone Cep Özgür´den Tron Efsanesi Sürprizleri ve Nokia N8 Hediye!

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 28 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2011 ~ Şub 28, 2011

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, Cep Özgürlülere sömestir tatilinde Disney’in 28 Ocak 2011’de vizyona girecek Tron Efsanesi filminde de kullanılan 20 adet Nokia N8 hediye ediyor. 28 Şubat 2011 tarihine kadar çekilişe katılmak için mesaj gönderenler, anında Tron Efsanesi filminin mobil içeriklerini ve sinema biletlerini kazanıyor.

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, Disney’in beyaz perdede daha önce hiç görülmemiş bir dijital dünyada geçen, aksiyon dolu 3D serüven filmi Tron Efsanesi’ni merakla bekleyen gençlere özel sürprizler sunuyor. 28 Şubat 2011 tarihine kadar Cep Özgür tarifesi abonelerinden SMS ile kampanyaya katılanlar arasında yapılacak çekilişte 20 Cep Özgür kullanıcısı yeni Nokia N8 sahibi oluyor.

SMS ile çekilişe katılan Cep Özgür’lüler aynı zamanda Disney’den Tron Efsanesi ile ilgili oyun, duvar kağıdı, ekran koruyucusu gibi mobil içeriğin yanı sıra film bileti ve Daft Punk’ın film soundtrack albümünden şarkılar kazanma şansı da yakalayacak. Çekilişe katılmak ve anında hediyeler kazanmak için TRON boşluk AD SOYAD ADRES yazıp 1001`e kısa mesaj göndermek gerekiyor. Nokia N8 çekilişine sadece Cep Özgür aboneleri katılabiliyor.

Disney’den Tron Efsanesi filmine anında 2 kişilik sinema bileti kazanmak için çekilişe katıldıktan sonra, cep telefonuna gelen katılım kodu ile http://tron.cepozgur.com adresine girmek yetiyor. Sinema bileti kazanmak için siteyi ziyaret eden ilk 1000 Cep Özgür’lüden biri olmak gerekiyor.

Disney ile yapılan global anlaşmanın ayağı olarak Vodafone Türkiye, Disney`in özel içeriklerini kullanma hakkını elinde bulunduruyor. Daha önce de Alis Harikalar Diyarı’nda filminin içerikleri için işbirliği yapan Vodafone ve Disney şimdi de Tron Efsanesi filminin özel mobil içeriklerini Vodafone’lulara özel olarak sunuyor.

Vodafone ve Disney arasında yapılan global anlaşma sayesinde, gençlere yönelik, Alis Harikalar Diyarı’nda ve Tron Efsanesi gibi daha birçok Disney filminin cep telefonu için hazırlanan özel oyun, tema, müzik ve diğer içerikleri artık Vodafone abonelerine özel olaraksunulmaya devam edecek.. 2011`de yapılacak yeni Disney kampanyalarından da Vodafone abonelerine ozel olarak yararlanmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT