Vodafone'dan Facebook'a Özel Cep Telefonu Vodafone 555

Alışveriş Alışveriş Vodafone'dan Facebook'a Özel Cep Telefonu Vodafone 555

Tarihler: 16 Eylül 2011 Cuma ~ 16 Ekim 2011 Pazar

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2011 ~ Eki 16, 2011

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, Facebook işbirliği ile geliştirdiği Vodafone 555 ile Facebook severlere yepyeni fırsatlar sunuyor. Vodafone, Türkiye’nin ilk bu düzeyde Facebook entegrasyonu sunan cep telefonu Vodafone 555 ile sosyal ağ meraklısı gençleri keyifli bir Facebook deneyimine davet ediyor.

Küresel güç ve deneyimini kullanarak Türkiye pazarına yönelik yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye odaklanan Vodafone, Türkiye’nin ilk bu düzeyde Facebook entegrasyonu sunan cep telefonu Vodafone 555 ile gençlere, bilgisayarlarındaki Facebook deneyimini birebir cep telefonları üzerinden yaşamayı vaat ediyor.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı stratejisi doğrultusunda abonelerinin hayatını kolaylaştıracak yenilikleri onlara en uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, Vodafone 555 ile gençlere 7/24 Facebook iletişiminin keyfini çıkarma fırsatı sağlıyor.

Facebook kullanıcısı gençlerin yüzünü güldürecek pek çok ayrıcalıklı fırsatı bir araya getiren Vodafone 555, Türkiye’deki gençlerin de Facebook kullanım alışkanlıkları göz önünde bulundurularak, onların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış olmasıyla GSM sektöründe bir ilke imza atıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT