Vodafone`dan Ramazan Boyunca Her Yüklemeye 100 Dakika Hediye

Alışveriş Alışveriş Vodafone`dan Ramazan Boyunca Her Yüklemeye 100 Dakika Hediye

Tarihler: 04 Ağustos 2011 Perşembe ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2011 ~ Ağu 29, 2011

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, Ramazan ayı boyunca her yüklemeye kayıtsız şartsız ekstra 100 dakika hediye ediyor.

Her zaman müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun kampanyaları tasarlamaya odaklanan Vodafone, Ramazan ayı süresince herkes sevdikleriyle rahat rahat konuşsun diye her yüklemeye Vodafone’lularla konuşabilecekleri 100 dakika hediye ediyor.

1-29 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada herhangi bir kayıt şartı olmaksızın yükleme yapan tüm faturasız hat sahipleri, 100 dakika ücretsiz konuşma süresi kazanacak. 100 dakikalık konuşma süreleri; 20 TL yüklemeler için 1 ay boyunca geçerli iken 10 TL yüklemelerde 1 hafta, 5 TL yüklemelerde ise 1 gün boyunca geçerli olacak.

Bu kampanya sayesinde, Vodafone aboneleri Ramazan’da telefon masraflarını kısmak zorunda kalmayacak ve sevdikleriyle gönül rahatlığıyla konuşabilecek. Özel günlerde de abonelerinin yanında olan Vodafone’un bu yepyeni kampanyasıyla Ramazan ayı Vodafone aboneleri için daha yakın, daha mutlu geçecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT