Vodafone Freezone, Özgür Genç Tarifesi ile Gençlik Pazarında Bir İlke İmza Atıyor ve Yükleme Koşuluna Son Diyor

Alışveriş Alışveriş Vodafone Freezone, Özgür Genç Tarifesi ile Gençlik Pazarında Bir İlke İmza Atıyor ve Yükleme Koşuluna Son Diyor

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Vodafone, gençlere sürprizlerle dolu yeni Vodafone FreeZone dünyasının kapılarını açtı. Şebnem Ferah tarafından bestelenen “Özgürce Yaşa” şarkısı eşliğinde, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem ve TNK’nın katılımı ile tanıtılan Vodafone FreeZone şimdi de gençlere çok avantajlı konuşma ve mesajlaşma seçenekleri içeren Vodafone FreeZone “Özgür Genç” tarifesini sunuyor.

Vodafone FreeZone Özgür Genç tarifesini seçen gençler yükleme zorunluluğu olmadan, hatlarında Cep Lira olduğu sürece her yöne 10 dakikası 50 kuruştan konuşacak. Bir Aylık Cepnet paketi alan Özgür Genç’liler ise her akşam 9’dan sabah 9’a kadar tüm Vodafone’lularla bedava konuşabilecek.

Vodafone Avrupa bölgesinin en hızlı büyüyen operatörü Vodafone Türkiye, gençlere özel ayrıcalıklar içeren Vodafone FreeZone’u tanıttı. Gençliğin yeni “Özgürlük Alanı”ndaki özel sürprizlerin ilki de ortaya çıktı.“ Avantajlı konuşmak için yüksek miktarda yükleme koşuluna son“ diyen Vodafone FreeZone “Özgür Genç” tarifesi gençlerin kullanımına sunuldu.

Gençler, Özgür Genç tarifesiyle yükleme zorunluluğu olmaksızın, hatlarında Cep Lira olduğu sürece her yöne 10 dakikası 50 kuruştan avantajlı konuşabilecek. Özgür Genç tarifesini kullanan gençler, her yöne Maksi SMS paketi aldıklarında hafta sonları tüm Vodafone’lularla bedava konuşabilecek. Bir Aylık Cepnet paketi aldıklarında ise her akşam 9’dan sabah 9’a kadar tüm Vodafone’lularla bedava konuşabilecek. Özgür Genç’liler aç-kapa yaptıklarında ise ilk 10 saniyesi 10 kuruştan konuşabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Bireysel Müşteriler İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu: “Vodafone FreeZone Özgür Genç tarifemizle gençlere avantajlı konuşma ve mesajlaşma iddiamızı bir adım öteye taşıyoruz. Gençlerden avantajlı konuşma ve mesajlaşma için çeşitli şartlar istemiyoruz. Gençler, Cep Lira yükleme zorunluluğu olmaksızın hatlarında Cep Lira olduğu sürece avantajlı konuşabilsin diye Özgür Genç tarifesini lanse ediyoruz.

Gençlerin özgürlük alanı bununla bitmiyor; bu tarifedeki gençler, her yöne Maksi SMS paketi aldıklarında hafta sonları, Aylık Cepnet paketi aldıklarında ise her akşam kendi aralarında bedava konuşabilecekler. Kısacası Özgür Genç tarifesindeki gençlerin, arkadaşlarıyla rahatça konuşma, bolca mesajlaşma, internette keyiflerince dolaşma özgürlükleri bulunuyor.”

26 yaş altındaki gençlere özel ayrıcalıklar içeren Vodafone FreeZone, gençlerin keyif aldığı şeyleri yaptığı, özgürlüklerini yaşadığı alanı temsil ediyor. Kendilerine has duruşları, hayata bakışları ve ürettikleriyle Vodafone FreeZone felsefesine çok yakın olan Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem ve TNK de bu projede Vodafone FreeZone gençleriyle birlikte yer alıyor.

Vodafone FreeZone ile ilgili bilgilere www.vodafonefreezone.com web sayfasından ulaşılabiliyor. Sayfada ayrıca Özgürce Yaşa şarkısını seslendiren müzisyenlerle düet yapma olanağı da gençlere sunuluyor. Şarkıyı internet sitesindeki uygulama ile yeniden söyleyebilen gençler, böylelikle Özgürce Yaşa şarkısını kendi seslerinden dinleyebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT