Vodafone İle 17 Ülkeden Türkiye`yle Bayramlaşmanın Dakikası 91 Kuruş !

Alışveriş Alışveriş Vodafone İle 17 Ülkeden Türkiye`yle Bayramlaşmanın Dakikası 91 Kuruş !

Tarihler: 02 Eylül 2010 Perşembe ~ 02 Ekim 2010 Cumartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2010 ~ Eki 2, 2010

Vodafone İle 17 Ülkeden Türkiye`yle Bayramlaşmanın Dakikası 91 Kuruş !

Ramazan Bayramı`nda yurtdışına gidecek veya yurtdışında yakınları olan Vodafone’lular bayram boyunca sevdikleriyle çok avantajlı fiyatlarla konuşacak. Küresel gücünü kullanan Vodafone, hazırladığı çok özel seçeneklerle yurtdışındayken 17 ülke ile Türkiye arasında dakikası 91 kuruşa arama yapma imkanı sunuyor.

Dünya iletişim devi Vodafone’un 17 ülkedeki Vodafone GSM şebekesinde geçerli olan “Dünyayı Gezen” seçeneği ile Vodafone aboneleri çifte bayram yaşayacak. Türkiye’de bir ilk olan bu tarife sayesinde Vodafone’lular, bir yandan bayram keyfini yurtdışında yaşarken bir yandan da sadece 91 Kuruş’a konuşmanın keyfini yaşayacak. Dünyayı Gezen seçeneğini tercih edenlerden aylık sadece 1,21 TL sabit ücret alınacak.

“Türkiye’den Yapılan Aramalara Çok Avantajlı Seçenekler” Vodafone, bayramı Türkiye’de geçirecek abonelerini de unutmadı. Vodafone’un özel seçenekleriyle de aboneler, yurtdışındaki tanıdıklarıyla doya doya konuşabilecek. Bayramda Amerika’daki sevdiklerinin sesini duymak isteyen faturalı hat sahipleri “Tek Amerika” seçeneği ile aylık sabit 0,49 TL karşılığında, Amerika’daki sabit ve mobil hatlarla dakikası sadece 20 Kuruş’a görüşebilecek. Faturasız hat sahipleri ise sabit 1 TL ödeyerek dakikası 20 kuruştan Amerika’daki yakınlarını arayabilecek.

Mevcut tarifesine “Dünya Küçük” seçeneğini ekleyen faturalı hat aboneleri ise operatör ayrımı olmadan aylık 3,62 TL sabit ücret ödeyerek yurtdışındaki tüm yönlerle dakikası 35 Kuruş’tan görüşme yapabilecek. Faturasız hat sahipleri ise bu tarifeden aylık 30 TL ve üzeri yükleme yaparak, dakikası 80 Kuruş’tan yurtdışındaki her yönü arayabilecek.

“Cep Avantaj Tarifesi’ndeki her yöne dakikalar yurtdışı aramaları için de geçerli”
Vodafone Cep Avantaj tarifesini kullanan faturalı aboneler Vodafone’un Türkiye’de ilk kez sunduğu hizmet sayesinde her yöne dakika paketlerini yurtdışı aramaları için de kullanabilecek. Aboneler yedi farklı Cep Avantaj Tarifesi’nden birini seçerek elde edecekleri her yöne dakikalarla yurtdışındaki 346 milyon Vodafone abonesinin yanı sıra Avrupa ve Amerika’yı da kapsayan 50’ye yakın ülkedeki sabit hat numaralarını da arayabilecek. Örneğin, Cep Avantaj içinde yer alan mini tarifeyi seçerek 15 TL ödeyen bir abone, tarifenin sunduğu her yöne 150 dakikayı yurtdışı aramalarında da kullanabilecek.

Vodafone aboneleri, çağrı merkezini arayarak, internetten, SMS yoluyla veya Vodafone Cep Merkezlerine giderek seçtikleri tarifeye kolayca geçebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT