Vodafone Türkiye, ipad 2’yi Türkiye’de Satışa Sundu

Alışveriş Alışveriş Vodafone Türkiye, ipad 2’yi Türkiye’de Satışa Sundu

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

Dünya mobil iletişim liderlerinden Vodafone, tablet piyasasında büyük yankı uyandıran iPad 2’yi Süper İnternetiyle ve yurtdışında internet hediyesi ile satışa sunuyor.

Dünyanın en ileri mobil iletişim teknolojilerini Türkiye’deki kullanıcılarının hizmetine sunan Vodafone, iPad 2’yi yaygın satış ağında, özel iPad 2 satış danışmanlarıyla ve avantajlı tekliflerle 21 Ekim 2011 itibariyle abonelerine sunmaya başladı.

Apple’ın devrim yaratan yeni cihazının ikinci nesli olan iPad 2, orijinal iPad’e oranla yüzde 33 daha ince ve yüzde 15 daha hafif tasarıma sahip ve 9.7 inç arkadan aydınlatmalı LCD ekranı ile satışa sunuluyor. Hızlı performans ve etkileyici grafikler için Apple’ın yeni çift çekirdekli A5 işlemcisini barındıran iPad 2, çift taraflı kamerasıyla ön plana çıkıyor. VGA ön kamerası FaceTime ve Photo Booth ile Wi-Fi üzerinden görüntülü konuşma olanağı sağlayan iPad 2’nin arka kamerası ise 720p çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor. Bu kameralar ile aynı zamanda ilk kez yenilikçi FaceTime da iPad 2 kullanıcılarına sunulmuş oluyor. Yeni özelliklerine ek olarak daha ince, hafif ve hızlı olan iPad 2, kullanıcılarına 10 saate kadar pil ömrü* sunuyor.

Vodafone Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Devrim yaratan iPad 2’yi Vodafone’un ayrıcalıklı hizmetleriyle Türkiye’de satışa sunmak için çalışmalarımıza çok önceden başlamıştık. Bugün geldiğimiz noktada, bu konudaki çalışmalarımızı tamamlamanın ve iPad 2’yi Türkiye’de kullanıcılarımızla buluşturmanın heyecanı içindeyiz” şeklinde konuştu.

Vodafone’un iPad 2 sahibi abonelerine sunduğu ayrıcalıkların başında uygun fiyatlı ve abonelerin ihtiyaçlarına göre seçebilecekleri Süper İnternet paketleri ile yurtdışında internet hediyesi gelmekte. iPad 2 meraklıları, tabletlerini internetiyle birlikte ayda 80 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilecek ve ayrıca aylık 50 MB internet hediyesiyle yurtdışındaki Vodafone operatörlerinde kullanabilecekler. Aynı zamanda iPad 2’lerini Vodafone’dan alan aboneler, Vodafone Red’in ayrıcalıklar dünyasından faydalanabilecek.

Fiyatlar ve bulunabilirlikle ilgili tüm bilgiler için www.vodafone.com.tr adresini ziyaret ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT