Vodafone Türkiye, Kızılay ile Birlikte Haiti Deprem Mağdurlarına Yardım Kampanyası Başlattı

Alışveriş Alışveriş Vodafone Türkiye, Kızılay ile Birlikte Haiti Deprem Mağdurlarına Yardım Kampanyası Başlattı

Tarihler: 27 Ocak 2010 Çarşamba ~ 27 Şubat 2010 Cumartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2010 ~ Şub 27, 2010
Vodafone Türkiye, Kızılay ile işbirliği yaparak Haiti deprem mağdurlarına yardım kampanyası başlattı. Vodafone aboneleri “Haiti” yazıp 2868’e kısa mesaj göndererek Kızılay’a 5 TL bağış yapabilecek. Toplanan bağışlar Kızılay tarafından Haiti’deki deprem mağdurlarına ulaştırılacak. Vodafone gönderilen SMS’lerden herhangi bir ücret almayacak.

Onbinlerce kişinin yaşamını yitirdiği ve yaklaşık 1 milyon kişinin evsiz kaldığı tahmin edilen Haiti depreminin yaralarının sarılması için çalışmalar sürerken, Vodafone Türkiye de yeni bir kampanya başlattı. Vodafone Türkiye bu kampanya ile abonelerinin depremde mağdur olan Haitililere yardım etmesini sağlıyor.

Vodafone aboneleri “Haiti” yazıp 2868’e kısa mesaj göndererek Kızılay’a 5 TL bağış yapabilecek. Kampanya kapsamında toplanan tüm bağış Haiti’ye iletilecek. 21 Ocak’ta başlayan kampanya süresiz devam edecek. Vodafone gönderilen SMS’lerden herhangi bir ücret almayacak.

Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Rengin Onay, başlattıkları yardım kampanyası ile ilgili şunları söyledi:

“Hepimizin kalbi hayatını kaybeden, yaralanan, evsiz kalan ve acı çeken Haitililerin yanında. Vodafone Grubu faaliyet gösterdiği ülkelerde bulunan Vakıfları üzerinden şimdiye kadar toplam 277.729 Sterlin bağışta bulunmuştur. Bizler, Türkiye olarak deprem felaketinin ne olduğunu çok iyi bilen bir ülkeyiz. Abonelerimizin gönderdikleri SMS’ler ile toplanacak ve Kızılay aracılığı ile Haiti’deki depremzedelere iletilecek bağışların Haiti’deki felaketin yaralarının sarılmasına bir nebze de olsa yardımcı olmasını diliyoruz”.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT