Vodafone’dan Anneler Gününe Özel, Yüzde 20’ye Varan Sürpriz İndirimler

Alışveriş Alışveriş Vodafone’dan Anneler Gününe Özel, Yüzde 20’ye Varan Sürpriz İndirimler

Tarihler: 30 Nisan 2011 Cumartesi ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2011 ~ May 8, 2011

Vodafone, Anneler Günü’nde anlaşmalı olduğu markalarla çok özel indirimlere imza atıyor. Vodafone aboneleri Anneler Günü İndirim Kampanyası kapsamında, 30 Nisan-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında 444çiçek’ten ve Divan pastanelerinden yapılan alışverişlerde yüzde 20, Altınbaş’tan yapılan pırlanta ve elmas alışverişlerindeyse yüzde 10’luk indirimlerden yararlanabilecek.

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone abonelerine, Anneler Günü’ne özel sürpriz indirimler sağlıyor. Özel günlerde abonelerinin yanında olmaya özen gösteren Vodafone abonelerine, anlaşmalı olduğu markalardan yapılan alışverişlerde yüzde 20’ye varan oranlarda indirim yakalama fırsatı veriyor.

Vodafone aboneleri Anneler Günü İndirim Kampanyası kapsamında, 30 Nisan - 8 Mayıs 2011 tarihleri arasında 444çiçek’ten ve Divan pastanelerinden yapılan alışverişlerde yüzde 20, Altınbaş’tan yapılan pırlanta ve elmas alışverişlerindeyse yüzde 10’luk indirimlerden yararlanabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen Vodafone abonelerinin 8008’e Anne yazarak SMS göndermesi yeterli. Bu numaraya gönderilen kısa mesajın ardından aboneler kendilerine gönderilen şifreyi ve cep telefon numaralarını alışveriş yaptıkları mağazadaki kasa görevlisine göstererek kampanyadan yararlanabilecek.

Vodafone hakkında: Vodafone 5 kıtada, 30 ülkede faaliyet yürüten, Aralık 2010 itibariyle yaklaşık 359 milyon müşterisi ve 40 şebeke ortaklığı bulunan, gelir bazında dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden birisidir. Daha fazla bilgi için, www.vodafone.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT