Vodafone’dan iPad Kullanıcılarına Kota Aşım Ücreti Düşündürmeyen İki Yeni İnternet Paketi

Alışveriş Alışveriş Vodafone’dan iPad Kullanıcılarına Kota Aşım Ücreti Düşündürmeyen İki Yeni İnternet Paketi

Tarihler: 02 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 02 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2011 ~ Haz 2, 2011

Vodafone, iPad kullanıcılarının sınırsızca Süper İnternet deneyimi yaşayabilmesi için aylık 1 GB ve 4 GB’lık iki yeni avantajlı mobil internet paketini hizmete sunuyor. Sırasıyla 19 TL ve 29 TL olarak ücretlendirilen paketleri kullanan aboneler, paket limitine ulaştıklarında paket aşım ücreti ödemiyor.

Limiti aştıktan sonra 64 Kbps hızla hizmet alan aboneler istedikleri takdirde saatlik (0,99 TL), günlük (3,99 TL) ve haftalık (18,99 TL) Vodemnet paketi satın alarak 3G hızında internet erişimine sahip olabiliyor. Paketlere abone olduktan sonra, iptal edilmediği sürece abonelik otomatik olarak uzuyor.

iPad keyfini Vodafone’un 3G farkı ile yaşamak isteyen teknoloji meraklıları, yeni avantajlı mobil internet paketleri ile iPad’lerini diledikleri zaman, diledikleri yerden rahatça kullanabiliyor.

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, iPad kullanıcılarına özel, aylık 1 GB ve 4 GB’lık iki yeni avantajlı mobil internet paketini abonelerinin kullanımına sunuyor. 19 TL ve 29 TL olarak ücretlendirilen paketler, belirlenen limite ulaşıldığında kullanıcısına paket aşım ücreti ödetmiyor. Limiti aştıktan sonra 64 Kbps hızla hizmet alan aboneler istedikleri takdirde saatlik (0,99 TL), günlük (3,99 TL) ve haftalık (18,99 TL) Vodemnet paketleriyle 3G hızında internet erişimine sahip olabiliyor. Paketlere abone olduktan sonra, iptal edilmediği sürece abonelik otomatik olarak uzuyorPaketleri kullanmak isteyen aboneler aktivasyon işlemlerini http://vodemnet.vodafone.com.tr adresinden yapabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi: “iPad bugün küresel tablet pazarında, kullanıcıların en çok tercih ettiği cihaz. Biz de bu çığır açan ürünü kullananlara, Vodafone 3G farkıyla rekabetçi ve avantajlı mobil internet paketlerimizi sunuyoruz. Kota aşım kaygısı yaşamadan kullanılabilecek paketlerimiz ile iPad kullanmak çok daha zevkli bir hale gelecek.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT