Vodafone’dan Sevgililer Günü’ne Çok Özel Servisler

Alışveriş Alışveriş Vodafone’dan Sevgililer Günü’ne Çok Özel Servisler

Tarihler: 14 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel iki yeni mobil yaşam servisini abonelerinin hizmetine sunuyor. “Aşk Falı” servisi ile her gün aşk hayatlarıyla ilgili ipuçlarını abonelerinin cebine gönderen Vodafone, sevdikleri ile aralarındaki aşk uyumunu merak edenler için de sunduğu “Burç Uyumu” servisi ile abonelerinin hayatını renklendiriyor.

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, abonelerinin hayatını kolaylaştırmak ve daha eğlenceli hale getirmek için hizmete sunduğu mobil yaşam servislerine yenilerini eklemeye devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel iki yeni mobil yaşam servisini abonelerinin hizmetine sunan Vodafone, burçlara özel Aşk Falı servisi ile her gün aşk hayatlarıyla ilgili ipuçlarını abonelerinin cebine gönderiyor. Sevdikleri ile aralarındaki aşk uyumunu merak edenler ise Burç Uyumu servisiyle ilişkileri hakkında renkli yorumlar alabiliyor.

Aşk Hayatınızda Sizi Neler Bekliyor?

“Burcunuzu ilişkiler alanında neler bekliyor?”, “Gökyüzündeki gezegenlere göre aşk hayatınızda bir duraklama mı, var yoksa mutluluk için harekete geçmenin tam zamanı mı?”, “Bugün çevrenizdekilerde nasıl bir izlenim uyandırıyorsunuz?” Her gün bunun gibi soruların cevabını öğrenmek isteyen Vodafone abonelerinin, aşkla ilgili ipuçlarına ulaşmak için ASK boşluk BURÇ ADI (Örnek: ASK TERAZİ) yazıp 7070’e göndermesi gerekiyor. Bu hizmet için her sorgulama 1,2 TL’den ücretlendiriliyor.

Sevdiğinizle Aşk Uyumunuz Nasıl?

“Sevgilinizle aranızdaki bağ ne kadar güçlü?”, “İlişkinizin ömrü uzun mu?”, “Bu beraberlik size neler verebilir?”, “İlişkinizde karşı taraf sizin kişiliğinizden nasıl etkileniyor?” gibi sorulara yanıt veren servisten yararlanmak için ise UYUM boşluk önce kendi BURCUNUZ boşluk SEVGİLİNİZİN BURCUNU yazıp 7070`e göndermek yeterli (Örnek: UYUM AKREP KOVA). Bu hizmet için de her sorgulama 1,2 TL’den ücretlendiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT