Weber ile Herkes Barbekü Etrafında Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Weber ile Herkes Barbekü Etrafında Buluşuyor

Tarihler: 29 Nisan 2011 Cuma ~ 29 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Weber

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2011 ~ May 29, 2011

Havalar ısınmaya başladı mı, açık havada olma isteği barbekü keyfini de beraberinde getiriyor. 60 yıldır barbekü konusunda ilklere imza atan Weber yine kalite ve tasarımıyla dikkat çeken yeni ürünler sunuyor. Bu yıl öne çıkan 2 yenilikçi model Weber® Q™220 – Gazlı Barbekü ve Weber One-Touch® Pro Classic - Kömürlü Barbekü. Kömürlü veya Gazlı Barbekü seçimi, sizin tercihiniz. Lezzetli pişirme ise Weber barbekülerin.

Weber Q220 – Gazlı Barbekü

Özellikle yakması pratik olduğu için tercih edilen gazlı barbekülerin en yenisi Weber Q™220 hafifliğiyle ve fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. Porselen emaye demir döküm pişirme ızgarası tüm pişirme alanına ısıyı eşit şekilde dağıtıyor.

Tüpü kamufle eden şık tasarımı, katlanabilir yan masaları ve alet askıları ile barbekü deneyiminde büyük kolaylık sağlıyor. Lezzet açısından, bir Weber özelliği olan pişirme çubukları gazlı barbekülerde buhar oluştururarak geleneksel kömürlü barbekü tadını veriyor. Ayrıca bu çubuklar gaz çıkışlarını koruyarak alevlenmeyi de engelliyor.

Weber One-Touch® Pro Classic - Kömürlü Barbekü

Barbekü ateşiyle ustalığınızı göstermek için Weber’in en yeni kömürlü barbeküsü One-Touch® Pro Classic çıktı. Dayanıklı porselen emaye kaplı çelik gövdesi, her hava koşuluna uygun tutamakları ve tekerlekleri, geniş çalışma alanı, askılıkları ve depo bölümü ile her şey elinizin altında.... Paslanmaz çelik “One-Touch®” sistemli, kül toplama haznesi ve krom pişirme ızgaraları temizlemede de büyük kolaylık sağlıyor. Sadece Weber’e özgü direkt pişirme ve endirekt pişirme… Kömürlü veya gazlı, Weber barbeküler iki temel pişirme yöntemi sunuyor.

Kömürlü veya gazlı “direkt” pişirmede ürünler direkt olarak ızgarada ateş kaynağının üzerine yerleştiriliyor. Sosis, pirzola, kebap, sebze, balık, biftek gibi pişirme süresi kısa ürünlerin Weber barbekülerde direkt pişirme yöntemiyle, kapağı kapalı olarak pişirilmesi öneriliyor. Isı eşit dağılıyor, kömürlü direkt pişirme eşsiz lezzet verirken, gazlı direktte ise pişen ürünün suları damladıkça özel lezzet çubuklarında oluşan duman lezzeti artırıyor.

Kömürlü veya gazlı “endirekt” pişirmede ise Weber fanlı bir fırın mantığıyla çalışarak mangal lezzetini eşsiz bir noktaya taşıyor. Kömürlü barbeküde kömürler barbekünün kenarlarına yerleştiriliyor. Kapak kapalı olarak, ısının her yere eşit dağılması sağlanıyor. Rosto, tavuk, hindi, büyük balık hatta ekmek ve pasta pişirmek için bu yöntem öneriliyor. Weber gazlı barbeküde pişen ürünün iki tarafındaki ısıtıcılar yakılarak mangalın içinde sıcak havanın fırın işlevi görmesi sağlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT