Weber Mangallarla bahçenizin keyfini doyasıya çıkarın

Alışveriş Alışveriş Weber Mangallarla bahçenizin keyfini doyasıya çıkarın

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Weber

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Weber Mangallarla bahçenizin keyfini doyasıya çıkarın
Sağlıklı beslenme yollarından biri olan ızgara, Weber Mangalların akıllı özellikleri sayesinde artık çok daha kolay ve pratik

Dostlarımızla birlikte yaptığımız mangal partilerinin tadına doyum olmaz. Mangaldan gelen kokular arttıkça sohbet de koyulaşır, lezzet ve dostluk birbiriyle yarışır. Siz de yazın kapımızı çaldığı şu günlerde neşeli ve lezzetli bir mangal partisi yapmak istiyorsanız Weber’in yeni nesil mangalları tam size göre. Gardena-Dost tarafından ithal edilen Weber Mangalların akıllı özellikleri çok kolay ve pratik bir kullanım sağlar; size de nefis bir şekilde kızarmış yiyeceklerinizi konuklarınıza gururla sunmak kalır.
Weber Kömürlü Mangallar patentli özellikleri sayesinde mangal yakmayı olağanüstü kolaylaştırır. Weber mangalların hızlı ateşleme bacası sayesinde ellerinizi kirletmeden kömürleri kolayca ateşleyebilir ve lezzetli ızgaralar yapmaya başlayabilirisiniz. Amerikan Weber mangalların endirekt pişirme özelliği sayesinde ise kömürleri mangalın yanlarına ve malzemeyi de tam ortaya yerleştirerek mangalınıza fırın özelliği kazandırabiliyorsunuz. Weber’in bu modelleri, büyük balık, tüm tavuk, rosto vb daha kalın ve yağlı ürünlerin pişiminde tercih edilebilir. Tek yapmanız gereken malzemeniz pişene kadar mangalın kapağını açmamak ve malzemeyi çevirmemek. Weber Mangalların bu endirekt pişirme özelliği sayesinde pizza ve ekmek bile pişirebilirsiniz. Kömürlü bir mangal tercih ediyorsanız Weber One Touch serisinden birini seçmelisiniz.
Weber Gazlı Mangallar Genessis Silver adı altında toplanıyor. Weber Gazlı Mangalları yakmanız ile istediğiniz kıvamda ateş elde etmeniz arasındaki süre 3 dakika kadardır. Böylece az bir şeyler bile pişirecekseniz mangalınızı rahatlıkla yakıp kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz kıvamdaki ateşi ısısı hiç değişmeden saatlerce tutabilirsiniz. Birçok kişi gazlı mangalda pişen ürünlerin kömür ateşinde pişen ürünlerin lezzetinde olmadığını düşünür. Ancak günümüzde yapılan araştırmalar bunun doğru olmadığını gösteriyor. Weber Gazlı Mangallardaki özel pişirme çubukları sayesinde (Flavorizer BARS) geleneksel kömürde mangal tadı sabittir. Bu çubuklar gaz çıkışlarının hemen üzerinde yer alır ve ısındığında kızarır. Pişen etlerin yağları ve suları bu çubuklara damladığında oluşan buhar geleneksel kömürlü mangal tadını verir. Aynı zamanda bu çubuklar gaz çıkışlarını koruyarak alevlenmeyi de engeller. Weber Gazlı Mangalların hayatınıza getirdiği muhteşem bir kolaylık da var: Yanında ocak bulunan Weber Gazlı Mangal serisi ile yan ocakta istenirse mangalda pişen ürüne eşlik edecek kızartmalar veya soslar yapılabilirsiniz. Böylece tüm pişirme işlemini dış mekânda yaparak mutfağınızın temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.
Sizin de bir araya gelemediğiniz aile fertleri ve dostlarınızla buluşup, çocukluk günlerinizdeki gibi büyük bir aile masasında neşeyle sohbet etmeye ihtiyacınız varsa Weber mangalla pişireceğiniz yiyeceklerle tatlandıracağınız bir parti size çok iyi gelecektir.
Kömürlü mangalları 10-15 yıl arasında, kömürlü mangalları ise tam 25 yıl garantili Weber Mangallarla hayat standardınızı yükseltin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT