Whirlpool, 6. His Teknolojisi ile geleceği evinize getiriyor

Alışveriş Alışveriş Whirlpool, 6. His Teknolojisi ile geleceği evinize getiriyor

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Whirlpool

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
Whirlpool, 6. His Teknolojisi ile geleceği evinize getiriyor
Whirlpool’un tüm 6. His ev aletleri sayesinde bir yandan daha zevkli uğraşlarla ilgilenirken, sıradan işleri de ev aletlerimize bırakma imkanı sağlıyor.

Teknolojinin bizim adımıza düşünmesiyle, artık zamanımızı ve enerjimizi başka alanlara odaklamak mümkün. Vestel’in geniş bayi ve servis ağı ile Türkiye’ye gelen dünyanın lider, Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Whirlpool, geliştirdiği 6. His Teknolojisi ile hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Whirlpool’un tüm 6. His ev aletleri sayesinde daha zevkli uğraşlarla ilgilenirken, sıradan işleri de ev aletlerimize bırakmaimkanı sağlıyor. Peki nedir bu 6. His Teknolojisi?..

6. His Teknolojisi, Whirlpool’un geliştirdiği ve hem ürünlerin yapısında olan fonksiyonel özellikler bütününü hem de iletişimde kullanılan bir konsept olarak ortaya çıktı. Üretim stratejisini “insanların hayatını kolaylaştıracak yönde farklılaşma” üzerine kuran Whirlpool, her ürününe mutlaka rakiplerinde olmayan bir fonksiyon ekliyor ve bu sayede hayat boyu sadık müşteri kitlesi yaratıyor. Bu sistem, Whirlpool’a Avrupa’nın en çok tercih edilen beyaz eşya markası unvanını kazandırdı.

Sensörleri sayesinde suyu ve enerjiyi kirliliğe göre ayarlıyor
Whirlpool’un 6. His serisi, algılama sensörleri sayesinde yiyecekleri en iyi şekilde muhafaza etmek için kendi ısısını ayarlayan yeni 6. His No Frost buzdolabı, yıkama yüküne ve tabakların ya da çamaşırların kirliliğine bağlı olarak, yıkama devrini, süresini, sarf edilen enerji ve su miktarını kendi ayarlayan 6. His Blue Touch (mavi nokta) Çamaşır Makinesi ve 6. Bulaşık Makinelerini kapsıyor.

Whirlpool Hakkında
Whirlpool Avrupa, tamamıyla Whirlpool Şirketine ait bir bağlı şirkettir. Whirlpool Şirketi, belli başlı ev aletlerinin, 19 milyar doların üzerinde yıllık satışıyla, 80,000’in üzerinde çalışanıyla ve dünya çapında 60’ın üzerinde üretim ve teknoloji araştırma merkezleriyle, dünyanın önde gelen üreticisi ve pazarlayıcısıdır. Şirket, Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht ve diğer önemli markaları, neredeyse dünyadaki her ülkede, tüketicilere pazarlamaktadır. Şirket hakkında ilave bilgi http://www.whirlpoolcorp.com adresinde bulunabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT