WhiteandSoft By Fatih Kıral'dan Yeni Evlenecek Çiftlere Yüzde 30 İndirim

Alışveriş Alışveriş WhiteandSoft By Fatih Kıral'dan Yeni Evlenecek Çiftlere Yüzde 30 İndirim

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 24 Haziran 2012 Pazar

Firma: Fatih Kıral

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ Haz 24, 2012

Doğayla dost yataklarda uyumaya hazır mısınız? WhiteandSoft By Fatih Kıral güvencesiyle…

Sağlıklı bir uykuyu kim istemez? Tamamen doğal malzemelerin kullanıldığı konforlu bir uyku istiyorsanız WhiteandSoft By Fatih Kıral’ın doğal yatakları tam size göre…Yeni evlenecek tüm çiftlere yüzde 30 indirim de bizden..

Türkiye’de “yenileyen yatak” konsepti ile koleksiyonlarını hazırlayan WhiteandSoft By Fatih Kıral’ın doğal yatakları yetişkinler için özel olarak üretildi. Hem rahat uyumak hem de sağlıklı bir uykunun tadına varmak istiyorsanız tamamen doğal bu yatakları mutlaka denemelisiniz…

İlk amacı sağlık ve konforu bir arada sunmak olan markanın doğal yatakları üretmesindeki ilk neden müşterilerine verdiği değer. Ürünlerini çevreye ve insan sağlığına dost tamamen doğal malzemeler ile üreten WhiteandSoft By Fatih Kıral, gelecek nesillere tertemiz bir dünya bırakmak istiyor.

Gününüzün üçte birini yatağınızda geçirdiğinizi düşünürsek, iyi bir yatağın önemini daha iyi anlarsınız. Yattığınız yatağın doğallığı hem uyku kalitesi hem de sağlıklı uyku için birinci koşul. Doğal malzemelerle üretilmiş bir yatak size yenilenerek uyanmanın keyfini yaşatır.

WhiteandSoft By Fatih Kıral pamuk, yün, kaz tüyü, bamboo gibi doğal malzemeler kullanarak tamamen el dikimi olarak ürettiği yatak ve uyku ürünleriyle sizlere doğal, sağlıklı ve konforlu bir uyku vadediyor.

Eğer kendinizi, çocuklarınızı ve sizden sonra gelecek nesilleri düşünüyorsanız size en yakın WhiteandSoft By Fatih Kıral mağazasını ziyaret edin. Bu keyfi hiçbir yerde bulamayacaksınız!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT