Wrangler 2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu: Özgürlük, Fonksiyon ve Güç

Alışveriş Alışveriş Wrangler 2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu: Özgürlük, Fonksiyon ve Güç

Tarihler: 16 Mart 2011 Çarşamba ~ 16 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2011 ~ Nis 16, 2011

Sahra ceketleri, askeri gömlekler, asker şortları: Wrangler, 2011 İlkbahar / Yaz sezonunda asker çantasını açıyor; zorlu koşullar için geliştirilmiş koleksiyonunu sunuyor.

Asker temalı koleksiyon, ilhamını Wrangler’ın 1940’lı yıllarda Amerikan ordusunun tedarikçisi olarak geride bıraktığı mirasından alıyor. Soldurulan zengin asker yeşili, Wrangler’in ünlü jeanleri ile kusursuz bir şekilde kombinleniyor.

Wrangler, Constructed Serisi ile Dayanıklı Denim’in Sınırlarını Zorluyor
Wrangler’ın geçen sezon hayli ilgi çeken ekstra sağlamlaştırılmış Constructed Serisi, bu sezon anti-fit Ben ve denim şortları da kapsıyor. Ayrıca, daha dayanıklı hale getirilen normal kesim Ace, dar kesim Spencer ve düşük bel, düz kesim Crank modellerinin hepsinde de ekstra dikiş kullanımı göze çarpıyor. Wrangler, piyasadaki en dayanıklı jean’leri üretmesi ile biliniyor. Constructed Serisi ile Wrangler, bunu bir kez daha kanıtlıyor.

Wrangler, İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nda Düz Kanvas’ı Aksesuarlarda da Kullanıyor
Wrangler aksesuarları da askeri temalardan ilham alıyor; kanvas/deri çantalar ve kanvas kemerlerden oluşan güçlü bir koleksiyon sunuyor. Göze çarpan parçalar arasında, seyahat tipi çantalar, kamp çantaları ve kanvas/delikli kemerler yer alıyor.

Worn Across America Ruhu, Koleksiyona Eşlik Ediyor
2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun ana temasını oluşturan gezgin yaşam tarzı, Amerikan ikonlarının zengin kullanımıyla koleksiyonun içine işliyor. Gezginlik ve yaz festivallerinin özgürlüğü, yamalar, işlemeler, temel renklerle soldurulmuş baskıları beraberinde getiriyor. Kat kat tişörtler, şambre gömlekler, ceketler.... Hepsi deri bileklikler ve yaz şalları ile kombinlenebiliyor...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT