Wrangler 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile Denim Ayrıcalığını Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Wrangler 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile Denim Ayrıcalığını Yaşayın

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Wrangler 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile denim konusunda çığır açan ününden destek alıyor. Bu sezon denimin her yerinde kullanılan ve alternatif bir vintage görünümü yaratan lazer uygulamaları jean’lere titizlikle işleniyor. Haritalardan Amerikan Yerlisi amblemlere kadar Wrangler’ın yeni temasını vurgulayan detaylar ile Mark Your Territory ortaya çıkıyor.

Bu sezon, Wrangler çarpıcı yıkamalarla ve kolay kombinlenen parçalar ile sınırlarını işaretliyor. Wrangler yeni koleksiyonu Mark Your Territory’de lazer ile jean’lerin yüzeyini değiştirirken; sigara kesimli Jayne kızların jean’lerine imza atmaları ya da sanatlarını konuşturmaları için sınırlı sayıda zincire takılı kalemleri ile yeni bir alternatif sunuyor. Siyah jean’ler ise koyu denimleri fırsata dönüştürme avantajını sağlarken, görünümünüze seksi bir hava kazandırıyor.

Wrangler’ın 2011 Sonbahar/Kış sezonu ile gündeme gelen Mark Your Territory kampanyası markanın imzası olan We Are Animals kavramını genişletiyor. Wrangler bu sezon, lazer tekniklerini kullanarak denime sıra dışı desenlerle kimlik kazandırıyor. Denim gömlek Suzy’nin omuzlarına işlenmiş Kızılderili, tüm yüzeye lazerlenmiş harita desenli jean’ler veya baştan aşağı folk semboller Wrangler hayranlarını kendi jean’lerini kişiselleştirmeye, her bir çifte kendilerine ait bir hayat vermeye teşvik ediyor. Ama denim bu kadarla da bitmiyor. Mark Your Territory ile alanınızı ve çevrenizi kişiselleştirerek 2011 Sonbahar/Kış sezonunda izinizi bırakıyorsunuz.

Wrangler’dan sigara kesimli Jayne
60’ların cool tarzının modern versiyonu olan Jayne, 2011 Sonbahar/Kış sezonuna streç ve birbirinden çekici görünüme sahip üç farklı yıkama ile giriş yapıyor. Renk yelpazesi açıktan koyuya; ara tonlardaki mavilerden grilere ve beyazlara kadar uzanıyor. Alımlı ve toplu bir kalça için kilit role sahip düşük beli ile bacakları uzun ve kusursuz göstermek için yapılan ufak dokunuşları sayesinde Jayne kendine güvenen kadınların modeli oluyor.

Bu sezonun yeni mavisi: Siyah
2011 Sonbahar/Kış siyah denimin sezonu oluyor. Siyah, tüm tonları ile gözler önüne seriliyor; siyahın en karanlık tonundan en yumuşak tonlarına kadar, ne kadar siyaha bürünmek istediğiniz size kalıyor. Kısa denim etekler ve enerji veren gri-beyaz çiçek baskılı detaylarıyla Suzy model gömlek ile bu sezon denime doyuyorsunuz. İster baştan aşağı siyah denim ile kombine edin, ister double denim tarzında bir değişiklik için maviyi, siyahla bir araya getirin. Koleksiyondaki skinny model Molly ve boru paça dar Stokes tüm tonlara siyah-beyaz bir pencereden açılıyor.

Wrangler ceketleri sezona hükmediyor
Wrangler’in en ünlü denim ceketi 1940’ların sonlarında tasarlandı. Markanın rakip tanımayan denim uzmanlığı ise bu ceketin modern versiyonu Luca`ya imzasını atıyor. Her modele uyum sağlayan bir parça Luca bu sezon Totem Textured yıkaması ile koleksiyonda yer buluyor.

Wrangler ile denim gardırobu
Wrangler 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu sadece jean’lerden oluşmuyor. Cayla model tulum, mekanik iş kıyafetleri üzerinde feminen rötuşların meydana getirdiği bir model olarak koleksiyonda yer alıyor. Streç denimden oluşan dar kesimli bu seksi tek parça model, baştan aşağı jean görünümüne yeni bir hava kazandırıyor. Amya model elbise ise ekstra streç dokusu için dokusunda Tencel barındırıyor. Elbise Wrangler’ın jeanleri ve ceketlerinden ayrıntılar taşıyan sade bir tasarım olarak sunuluyor.

Wrangler’ın modern ikonları: Denim Gömlekler
Denim Western gömlekler Wrangler’in en iyi bilinen stillerinden biri olarak hafızalardaki yerini koruyor. Pratik kullanım için tasarlanmış, ama tarz sahibi bu gömlekler şehir kızlarından sörfçülere, bisikletçilerden rockçı kızlara kadar geniş bir yelpazeye hitap ediyor. Slim model Suzy maviden yükselen beyaz tonu ile göz alırken, gri çiçek ayrıntıları ile süslenmiş modeli ile de göz dolduruyor. Wrangler’ın denim gömleklerini The Saturdays adlı kadın grubundan Mollie King’in ve şarkıcı-söz yazarı Pixie Lot’un üzerinde görebilirsiniz.

Wrangler Yaratıcı Direktörü Alessandro Vigano;
Wrangler’ın 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu denimin sonsuz imkanlarını kanıtlar nitelikte. Denimde yenilik söz konusu olduğunda pazara yön veren her zamanki gibi Wrangler oluyor. Sezonun lazer yıkamaları sadece çevre için daha iyi değil, aynı zamanda jean’lerin yönünü tamamen değiştiriyor. Wrangler’ın jean yapımındaki yüzyılı aşkın uzmanlığının getirdiği otorite bizi yeniliğe zorluyor. 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu cesaretli ve çok yönlü. Jean’lere bakmanın yeni bir yolunu yarattık.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT