Wrangler, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Wrangler, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

WRANGLER 2012 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU GET YOUR EDGE BACK

Wrangler, 2012 İlkbahar / Yaz sezonuna “selvedge denim”le hızlı bir giriş yapıyor. 70’lerin ikonu, Wrangler’ın ünlü flare paça jean’leri kadın modellerinde geri dönüyor. Selvedge ve temiz yıkamalardan ilham alan kontras çizgileri öne çıkıyor, çizgili detaylar koleksiyona hakim oluyor.

Wrangler, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda “Get Your Edge Back” ile denim üreticisi olarak tarihini ve modern yaklaşımını kutluyor, bu sezonu ikonların sezonu olarak belirliyor.

Wrangler 2012 sezonu ile erkekler için “Selvedge Dönemi”ni Başlatıyor…

2012 sezonunda selvedge erkekler için 3 farklı kesimde sunuluyor. Yeni bir model olan Evan, dar kesim Spencer ve anti-fit Ben bu sezonun öe çıkan efsane selvedge jean’leri oluyor. Selvedge kendini, dış dikişlerin hemen altında yer alan ve özel olarak dokunan selvedge çizgilerinde gösteriyor ve denim’in izleri olarak koleksiyonun belirleyici unsuru oluyor. Bu dokumaların yapıldığı tarihi makineler, el dokumalarının yerini alıyor ve daha karakterli jean’ler ortaya koyuyor. Wrangler’ın, selvedge için çok uygun koşullarda sunulan selvedge jean’leri, denim’i tutkudan da öteye taşıyarak otantik jean’leri herkesin giyebileceği bir konuma yerleştiriyor.

Efsane flare paça 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile Geri Dönüyor…

Kadınlar için 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, moda ikonlarının gözdesi olan flare paçanın sezonu oluyor. Wrangler, 4 farklı çan kesimli jean sunuyor. Wrangler, 4 farklı çan kesimli jean sunuyor. Normal kesim Cary, trompet-flare paça Bryn, bol kesim Bethany ve düşük bel Laney. Get Your Edge Back teması, cep ağızlarında, manşetlerde ve dikişlerdeki çizgilerle ortaya çıkıyor. Jean’lerle kombinlenebilen çizgili üstler ve gömlek ceplerinde selvedge çizgilerin koleksiyona hakim olduğu görülüyor. Aksesuarlar, indigo çantalar ve denim-deri karışımı kemer ve cüzdanlar üzerinde de selvedge çizgi detayları görülüyor.

Wrangler, Get Your Edge Back ile Yaz Sezonuna Hızlı Bir Giriş Yapıyor…

Jean’lerde yıkamalar, belli bazı vintage detaylar ile ince işlenmiş, temiz bir görünüm sunuyor. İş kıyafeti mantığı ile bağdaşan düz koyu, temiz denimler koleksiyonda ön plana çıkıyor; koyu mavi jean ve gömlekler denim bir blazer’la kombinlenebiliyor. Yıkanmamış düz denimin karakteri ile uyan renklendirilmemiş deri kemerlerle yapılan kombinler, düz, bohem tarzı üstlerle tamamlanıyor.

Yazın başlaması ile birlkte ince kumaşlar, yeşil denim, çiçek temalı motifler ve gezgin yaşam tarzına yapılan göndermeler de koleksiyona yansıyor. Hem kadınlar, hem erkekler için Wrangler, açık mavi ve beyazlaşana kadar ağartılmış denim şortları ile bu yaza damgasını vuruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT