Wrangler'dan Jayne: Sigara Paçanın Dönüşü

Alışveriş Alışveriş Wrangler'dan Jayne: Sigara Paçanın Dönüşü

Tarihler: 21 Kasım 2011 Pazartesi ~ 21 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2011 ~ Oca 21, 2012

2011 Sonbahar/Kış sezonunda Wrangler kadınlar için ateşli, küçük bir hediye sunuyor. Sigara paça Jayne.

Alımlı ve sıkı bir kalça için düşük tasarlanan beli ve bileğin biraz yukarısında biten ve daralan paçaları ile Jane, bacakları uzun, zarif ve kusursuz şekilde ortaya çıkarıyor. Jayne, Wrangler’ın modern kesimlerine katılan son oyuncu olarak dikkat çekiyor. Kendine güvenen, seksi kadınlar için modern jean’i tekrar tanımlıyor.

Cool 60’lar tarzının modern bir versiyonu olan Jayne, 2011 Sonbahar/Kış sezonuna üç gösterişli yıkama seçeneği ile giriş yapıyor. Kumaşların hepsi streç denimden ve son derece çekici bir biçimde koleksiyonda yer buluyor: Siyahın asaletini yansıtan Indiana Ink yıkaması, mavinin orta tonlarında Slick Blues yıkaması ve soluk yıpranmış etkisi ile Urban Decay yıkaması Jayne’nin çekiciliğini arttırıyor.

Wrangler’dan Kadınlar İçin Jean Alternatifleri

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Jess, dolgun hatlar için yüksek belli skinny jean olarak tekrar karşımıza çıkıyor. Herkesin favori skinny jean’i haline gelen Molly ise düşük beli ve skinny paçaları ile dikkat çekiyor. Koleksiyonun vazgeçilmez diğer bir parçası ise daralan paçası ile yeni nesil boyfriend pantolon olan Jera oluyor.

Bu sezon denim, mavi ve siyahlarla karışarak yeni bir soluk kazanıyor. Wrangler’ın dar, ikonik denim ceketleri ile kombine edildiğinde ise Luca, Totem Textures yıkaması ile öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT