Wrangler Deri Ceket İle Aşkını Sıcak Tut

Alışveriş Alışveriş Wrangler Deri Ceket İle Aşkını Sıcak Tut

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 14, 2011

Wrangler, aşkını ilk günkü gibi sıcacık tutmak isteyenlere kış mevsimi için kişiliği yansıtan birinci sınıf bir alternatif sunuyor. Aşkını özel bir hediye ile göstermek isteyenler, Wrangler’in kaliteli, özgün tasarımlı, çekici kesimli deri ceketleri ile Sevgililer Günü’nde özel bir sürpriz yapabilirler.

Retro Romantizmi Sevenler, Aşkını, 1940’lı Yıllara Işınlıyor

14 Şubat Sevgililer Günü için erkek arkadaşını mutlu etmek isteyenler, Wrangler’in ilhamını 1940’lı yılların süper işlevli havacı ceketinden alan deri Ceketleri ile aşkını 1940’lı yılların Amerika’sına taşıyor. Klasik kahverengi ve koyu yeşil olarak iki özel renkte üretilen ceket, erkek arkadaşınıza sizin kadar iyi bakıyor.

Wrangler Deri Ceketleri kadın koleksiyonu sevgilisinin kalbini 14 Şubat’ta bir kez daha kazanmak, aşkını en güzel hediye ile kanıtlamak isteyen erkekler için de birebir. Koleksiyondaki Kate adlı model, konyak ve siyah, dar kalıplı, yüksek kaliteli derisi ile özel bir ceket olarak sevgilinizi baştan çıkarmaya yetiyor. Asker giysilerinden ilham alan, derlitoplu ve çekici gösteren ceket, dayanıklılığı sayesinde de tercih ediliyor. Sevgilisine ceket almakla yetinmeyen ve güzel bir kombinasyon sürprizi yapmak isteyenler, kum rengi, bilekte darlaşan chino (Jen) pantolonlarla ya da Wrangler’in modern jean kesimleriyle, dar-düşük Molly veya düz paça Stokes ile Kate’in muhteşem göründüğünü unutmamalı.

Asi Ruhlu Sevgililer Aşkı Motosikletçi Ceketinde Yaşıyor

Erkek arkadaşının asi ruhunu yakalayan kadınlar siyah ve asi alternatif olan Broken Ceket’i tercih ediyor. Yüksek kaliteli deriden yapılan ince, siyah motosikletçi ceketi Broken, erkek arkadaşınızın ister yağmur ister güneş altında hiç üzerinden çıkmayacak bir hediye olarak dikkat çekiyor.

Birini aldığınızda diğerinde gözünüzün kalacağı Wrangler deri ceketler ile hava ne kadar soğuk olursa olsun aşkınız sıcacık kalıyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT