Wrangler Özgür Ruhunu Yeni Koleksiyonu’nda 2011 Yazına Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Wrangler Özgür Ruhunu Yeni Koleksiyonu’nda 2011 Yazına Taşıyor

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 10 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 10, 2011

Wrangler, Worn Across Amerika İlkbahar/Yaz 2011 koleksiyonuyla, Amerika’yı baştan sona fethediyor. Yepyeni fikirlerle dolu bu koleksiyon, gezgin bir yaşam tarzına uygun alternatifler sunuyor. “Worn Across America” koleksiyonu ile unutulmayacak bir yaza damgasını vuracak olan Wrangler, jean tutkunlarını, tüm yaz boyunca jeanlerinin geçirdiği evrimlere tanıklık edecekleri sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkartıyor.

Wrangler 3D Teknolojisi ile Jean’de Yeni Dönem Başlıyor…

Bir Amerika seyahati boyunca bir çift jean giydiğinizi hayal edin, erkeklerde anti-fit Ben ya da kadınlarda düşük bel Molly. Jeanler, yolculuğa temiz görünümü ve indigo rengiyle başlıyor. Birkaç ay giyildikten sonra, Wrangler’ın jeanlere otantik kırışıklık kazandırmak için bulduğu özel bir 3D tekniğiyle gerçekleştirilen “Giyilmiş” tarzına dönüşüyorlar. Yolculuk ilerledikçe, giyimden kaynaklanan kırışıklıklar, yamalar ve izler, yol boyunca derinleşerek belirginleşiyor, ta ki jeanler yıpranmış bir görüntü kazanana kadar.

En Parlak Renkler Dolabınıza Giriyor, Sezonun Favorisi Yeşil Oluyor…

İlkbahar/Yaz 2011 Koleksiyonu’nda çağdaş kesimleri ve farklı yıkama teknikleri ile ön plana çıkan Wrangler; erkekler ve kadınlar için yeni jeanlerini, parlak renkler ile birlikte sunuyor. Renkler solgun siyahın en derin tonlarından başlayıp, yeşilden mora, maviden beyaza, sarıdan kırmızıya kadar uzanan, içimizi ısıtan zengin bir renk paletine dönüşüyor. Sezona damgasını vuran yeşil, İlkbahar/Yaz 2011 Koleksiyonu’nun ilgi çeken renklerinden biri oluyor. Parlak yeşiller, t-shirtlerde de göze çarparken, yeşilin daha yumuşatılmış tonları ise elbiselerde ön plana çıkıyor.

Denim Ceketler, Asker Temalı Jean’ler, 2011 Yazında Wrangler ile Geliyor…

Wrangler’ın yeni kadın modellerinin başında, düşük belli ve süper dar kesimiyle yeni bir trend yaratan Molly geliyor. Daha farkli bir moddaysaniz, Bill, üst kısmı bol bileğe doğru daralan kesimi ile yepyeni bir alternatif oluşturuyor. T-shirt baskılarında ise canlı renklerin ve hareketli desenlerin yer aldığı geniş bir yelpaze sunuluyor. Erkekler içinse anti-fit Ben, denim şortların yer aldığı ve asker temasının hissedildiği ‘Constructed’ serisine dahil oluyor. Normal kesim Ace ve Vegas, dar kesim Spencer ve düşük bel Crank’ın güçlendirilmiş versiyonları ile birleşiyor. Tepeden tırnağa denim görünüşü… Erkeklerin silüeti, denim şortlarla, özel kesim jeanlerle, vintage yıkamalarla yenileniyor, kadınlarsa süper streç kumaşlarla yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Denim üstünde denim, elbiselerin, gömleklerin, jeanlerin üzerindeki yamalar, yakalar, manşetler ve cepler ile kıyafetlerin detaylarına taşınıyor. Denim yıkamalarında tozlu ve kirli modeller dikkat çekerken, erkekler için mavi tonlardaki beyazlatılmış jeanler göze çarpıyor.

İtalyan Yapımı İşlemeli Deri Kemerler, Hafif Yaz Eşarpları, Büyük Boy Asker Yeşili Çantalar ile Tarzınızı Yaratın…

Wrangler, İtalyan el yapımı olan çok özel deri kemerlerini bu sezon, rivetli, perçinli ve işlemeli modellerde sunuyor. Bilezikler ve cüzdanlar ise Wrangler’ın deri ve dikişlerdeki ustalığını yansıtıyor. Sezonun öne çıkan teması olan askeri detaylar kanvas kemerlerde bir kez daha vurgulanırken, alışveriş severler için tasarlanan Messenger Modelindeki büyük boy çantalarda ise asker yeşili mükemmel bir biçimde kullanılıyor. Yaz şalları hafif kumaşları ile, tatlı yaz akşamlarına yumuşak bir rötuş yapıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT