www.bebekalbumu.com’dan Bebeğin Kendi Adını Taşiyan Internet Sitesi!

Alışveriş Alışveriş www.bebekalbumu.com’dan Bebeğin Kendi Adını Taşiyan Internet Sitesi!

Tarihler: 08 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 08 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: www.bebekalbumu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2009 ~ Ağu 8, 2009
www.bebekalbumu.com’dan Bebeğin Kendi Adını Taşiyan Internet Sitesi!
Yayın hayatına yeni başlayan Bebekalbumu.com, bebeklerinin her anının canlı kalmasını ve paylaşılmasını isteyen anne ve babalara, farklı ve ömür boyu kalıcı bir hediye sunuyor. www.bebekalbumu.com üzerinden özel olarak tasarlanan ve bebeğin kendi adını taşıyan internet sitesi; annenin günlüğü, bebekle ilgili yazılar ve fotoğraflar gibi bilgiler içeriyor. Ayrıca tüm sevdikleri, bebeğin o anki durumunu anlatan status özelliğiyle, gelişimini bu siteden takip edebiliyor ve ona güzel mesajlar bırakabiliyor. Pek çok farklı ve eğlenceli tasarım seçeneği sunan Bebekalbumu.com, ailelerin hiçbir teknik bilgi ya da beceriye ihtiyacı olmaksızın, siteyi sürekli güncel tutarak tüm sevdikleriyle paylaşılmasını sağlıyor.

Kısa bir süreliğine indirimli fiyat avantajı sağlayan Bebekalbumu.com’dan sadece anne-babalar yararlanmıyor; isteyenler, sevdiklerinin bebekleri için de site hazırlayabiliyor. Talebi takiben, belirtilen e-posta adresine, kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler gönderiliyor ve aile içerikleri yüklemeye başlıyor. Site içinde yer alan ve online alışveriş imkanı sunan “Bebiş Dükkan” ise ailenin yüklediği fotoğrafların basımından kapı süsüne, bebek şekeri sepetinden baskılı giysilere kadar uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT