Yakıt Tasarrufunda Seramik Teknolojisi Devri!

Alışveriş Alışveriş Yakıt Tasarrufunda Seramik Teknolojisi Devri!

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: POLLY-CERAM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
YAKIT TASARRUFUNDA SERAMİK TEKNOLOJİSİ DEVRİ!
77 depo akaryakıtta 11 depo tasarruf sağlamak mümkün!
Yüzde on beş yakıt tasarrufu sağlıyor, aracın ömrünü uzatıyor, motorun performansını arttırıyor, hararetini azaltıyor!
Seramik deyince akla ilk, banyo ya da mutfağınızda yer alan fayanslar ya da kahvenizi içtiğiniz bardağınız mı geliyor?
Peki hiç seramiğin arabanıza %15 oranında yakıt tasarrufu sağlayacağını, aracınızın motorunun performansını artıracağını, motorunuzun ömrünü uzatacağını ve daha sessiz çalışacağını düşünür müsünüz?

Hammaddesi, hayatın kaynağı, toprak olan seramiğin tarihi Eski Taş Devri’ne kadar dayanmaktadır. Neredeyse insanlıkla yaşıt olan seramik teknolojik devrimin yaşandığı günümüzde; bilim adamları tarafından günümüzün en önemli malzemeleri arasında görülmekte. Bilim, insanlığın geleceği için seramiği uzay teknolojisinden tıbba, otomotiv teknolojisinden uçak endüstrisine, savunma sanayinden bilişim teknolojisine kadar pek çok alanda kullanmaktadır.

Almanya’da seramikle ilgili uzun süren ar-ge çalışmaları sonucu elde edilen ve Avrupa’ da 8 yıldır kullanılmakta olan POLLY-CERAM motor vitamini her türlü motor yağının içine konulur; araçların %15 oranında daha az yakıt tüketmesini, motorun sessiz çalışmasını, motor ve motor yağının ömrünün uzamasını, aracın çekiş gücünün artmasını ve yaz aylarında bulunduğumuz bugünlerde motorun hararetinin azalmasını sağlamaktadır.

Seramik teknolojisi ile geliştirilmiş olan POLLY-CERAM’ın anamaddesi olan seramik, motorun yüksek ısıya karşı dirençli olmasını ve kayganlaştırıcı özelliği ile de motorun rahat ve sessiz çalışmasını sağlar. Motorlu tüm araçlarda (tekne, motorsiklet vb.) rahatlıkla kullanılabilen POLLY-CERAM, düşük egzoz gazı emisyon değerleri ile çevreci bir üründür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT