Yalçıntepe Group’tan Bahara Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Yalçıntepe Group’tan Bahara Özel Kampanya

Tarihler: 18 Mayıs 2012 Cuma ~ 18 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Yalçıntepe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2012 ~ Tem 18, 2012

Maximoon’da 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla kişiye özel ödeme planı…

İstanbul Bahçeşehir bölgesinde uygun fiyat politikasıyla ve nitelikli konut projesiyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, Maximoon projesi için bahara özel cazip fiyatlarla kişiye özel ödeme planı imkânı sunuyor. 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Maximoon projesinden ev sahibi olmak isteyenler ne kadar peşinat vereceklerini, nasıl taksitlendirme yapacaklarını kendileri belirliyor. Merkezi konumundan, eksiksiz sosyal tesislerine kadar her türlü konforu sunan ve Bahçeşehir’in nitelikli konut projeleri arasında öne çıkan Maximoon, toplam 1.560 konut ve bir rezidans bloğundan oluşuyor. 1+1’den 3+1’e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede, site sakinlerinin aradıkları her şeyi bulabilecekleri toplam 86 ticari birimden oluşan bir de açık alışveriş merkezi bulunuyor.

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, daire sahibi olmayı düşünen fakat fiyatların yüksek olmasından dolayı hayalini gerçekleştiremeyenlere sesleniyor. Yalçıntepe, “Günden güne değerlenen ve alırken kazandıran Maximoon’dan ev sahibi olmayı düşünenler için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. Amacımız sadece daire satmak değil, ev sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşturmak” diyor.

Eksiksiz sosyal donatıları ile fark yaratıyor

Süs havuzu ve köprülerle renklendirilmiş peyzaj alanlarının yer aldığı Maximoon’un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center, vitamin bar, Türk hamamı, sauna, buhar odası, SPA merkezi, cafe ve restaurant yer alıyor. Projede hizmet veren, bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme, vale, lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, banka ve pet shop ise site sakinlerinin her türlü ihtiyacına yanıt veriyor.

Maximoon’un en önemli özelliklerinden bir tanesi de D1, D2 ve C bloklarında bulunan kat bahçeleri… Site sakinleri kat bahçeleri sayesinde kendilerine ait yeşil bir dünya kurma fırsatına sahip oluyor.

Maximoon, maksimum güvenlik sunuyor

Maximoon projesinde, dairelerde kullanılan termostatik vanalar sayesinde enerji giderlerinde maksimum tasarruf sağlanıyor. 24 saat kamera kontrollü güvenlik sistemi, jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, yangın duman dedektörü, yangın asansörü, deprem uyarı sistemi, kartlı giriş ve araç tanıma sistemi gibi teknolojik özellikler ise konut sahiplerine güvenli bir yaşamın garantisini veriyor. İleri inşaat teknolojisi kullanılan Maximoon’da, uydu ve internet hizmeti tüm dairelere uygulanıyor. Daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan intercom sistemi tüm konutlarda yer alıyor. Sitede ayrıca açık ve kapalı otopark da bulunuyor.

Maximoon’a 444 34 18 numaralı telefondan ya da www.maximoonevleri.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT