Yarışçı Olmak İsteyen Sevgilinize Volkicar Workshop Armağan Edin

Alışveriş Alışveriş Yarışçı Olmak İsteyen Sevgilinize Volkicar Workshop Armağan Edin

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Volkicar Workshop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 14, 2012

Otomobil sporlarına meraklı sevgilinize Volkan Işık Akademi’den hediye edeceğiniz Volkicar workshop ile ona unutulmaz bir deneyim yaşatın. İsteyen herkesin katılabileceği Türkiye’nin ilk özgün yarış otomobili Volkicar ile düzenlenen workshoplar, Sevgililer Günü’ne özel indirimlerle yarışçı olmak isteyenlere yepyeni fırsatlar sunuyor.

Bilinçli otomobil sürüş eğitimleri düzenleyen Volkan Işık Akademi, sevgililer gününe özel kampanya ile size ve sevgilinize farklı bir deneyim yaşatıyor.

Volkan Işık tarafından tasarlanıp üretilen ilk Türk yarış otomobili Volkicar ile gerçekleştirilen sürüş eğitimini, isterseniz yüzde 20 indirimle sevgilinize hediye edebilir isterseniz bu deneyimi yüzde 30 indirimden faydalanarak birlikte yaşayabilirsiniz.

Bir Yıl Boyunca Geçerli

Gerçek bir yarış otomobili kullanmanın keyfine varacağınız bu özel deneyime sahip olanlar bir yıl süresince Volkan Işık Akademi tarafından açılan Volkicar workshopların herhangi birinden yararlanabiliyor.

Motorsporları meraklılarına, yeni başlayacaklara, kısaca bu spora gönül veren herkese açık olacak Volkicar workshoplar ekonomik olmasıyla da dikkat çekiyor. Workshoplara katılanlar, isterlerse kış boyunca düzenlenecek Volkicarlar ile gerçekleştirilen V2 Challenge organizasyonlarında da yarışabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT