Yaşamı Korkmadan Tatlandırın

Alışveriş Alışveriş Yaşamı Korkmadan Tatlandırın

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 26 Temmuz 2008 Cumartesi

Firma: Splenda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 26, 2008
YAŞAMI KORKMADAN TATLANDIRIN…
ABD’nin en çok kullanılan tatlandırıcısı SPLENDA “Türk Kanserle Savaş Vakfı’nın da desteğiyle” Türkiye’de hızla yaygınlaşıyor. Ağızda metalik bir tat bırakmayan SPLENDA, diabet ve kilo kontrolü sebebiyle şeker kullanmayanların vazgeçilmezi haline geldi.

Kilo kontrolü ve diyabet gibi sebeplerle direk olarak şeker kullanamayan birçok insan bu nedenle tatlandırıcıları tercih ediyor. Oysaki dilden dile dolaşan çeşitli şehir efsanelerinin tatlandırıcı tüketimini olumsuz yönde etkilediği de biliniyor. Türk Kanserle Savaş Vakfı tarafından da desteklenen SPLENDA, ABD’de en çok kullanılan tatlandırıcı olarak tercih ediliyor.

Diğerlerinden farklı olarak etken maddesindeki suklaroz nedeniyle ağızda metalik bir tat bırakmayan SPLENDA, şekerle birebir aynı lezzeti sunuyor. Özellikle çocuklar ve hamilelerin kullanımına uygun olduğu ABD Sağlık Dairesi FDA tarafından da onaylanan SPLENDA bütün dünyada şekerin en doğal alternatifi olarak kabul edilmektedir. Çay ve kahveleri tatlandırmak için kullanılan tablet SPLENDA’nın dışında kek, pasta ve çeşitli hamur işlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz toz şekeri kıvamındaki SPLENDA’yı da eczane ve marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

SPLENDA Türkiye Tel: 212 263 57 83 - info@farmatek-ltd.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT