Yaşamın ve Konutun Yeni Adresi ‘İstinye’

Alışveriş Alışveriş Yaşamın ve Konutun Yeni Adresi ‘İstinye’

Tarihler: 24 Nisan 2008 Perşembe ~ 25 Nisan 2008 Cuma

Firma: Bay İnşaat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2008 ~ Nis 25, 2008
Yaşamın ve Konutun Yeni Adresi ‘İstinye’
Denize yakınlığı, iki köprü arasında bulunması, yüksek parsellerde arsa satışları ve Bay İnşaat gibi büyük firmaların projeleriyle lüks ve modern konutların adresi olan İstinye, artık İstanbul’un en gözde destinasyonu

İstanbul’un gelişmekte olan yeni yerleşim bölgesi İstinye’ye olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Peş peşe artan yeni projeler, iki köprü arasında bulunması, denize yakınlığı ve manzarasıyla İstinye, yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı.

İstinye’nin geleceğini ve gelişimini uzun yıllar önce fark ederek yatırımlarını ve projelerini İstinye çevresinde odaklayan, İstinye’nin gelişimine önemli katkılar sağlayan ve 10 yıllık bir geçmişe sahip olan Bay İnşaat; bu bölgede bugüne kadar Tarabya Beyza Konakları, Bay İstinye Konakları ve Hilpark projelerine imza attı.

1997 yılında kurulan ve 35 yıllık mühendislik tecrübesine sahip Bay İnşaat; İstinye ve çevresinde gerçekleştirdiği projeler ile üstün yaşam alanları sunmaya devam ediyor. Bay İnşaat şimdi de yine İstinye’nin merkezinde 91 üniteden oluşacak “Hilpark Suites” adında yeni bir projeye imza atmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Konutta Lüksün Adresi Bay İnşaat…
Uyguladığı başarılı lüks projelerle adını duyuran Bay İnşaat, İstinye’de A+plus yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. İstanbul’un gelişen ve öne çıkan en önemli destinasyonlarından olan İstinye’de ev sahibi olmak isteyenlerin adresi olmayı hedefleyen “Hilpark Suites” projesi sağlam zemini, boğazın en güzel koyuna yakınlığı ve yüksek standartlarıyla İstanbul’un içinde harika yaşam alanı arayanları bekliyor.

Yüksek Standartlar…
İki blokta 5 katta toplam 91 üniteden oluşacak Bay İnşaat’ın İstinye’deki yeni projesi Hilpark Suites’te; 1+1 ‘den 5+1’e, 76 m2 ile 412 m2 arasında değişen yaşam alanları bulunacak. Rezidans konseptinde planlanan Hilpark Suites’te; açık/kapalı kullanılabilen havuz ve jakuzi, havuz, cafe ve güneşlenme terası, Fitness Center – Sauna - Buhar ve masaj odaları, çocuk klübü, multimedya room ve hobi odaları ile zengin sosyal kulübü yaşayanların hizmetine sunuluyor.

Yönetimi Bay İnşaat tarafından planlanan Hilpark Suites’te rahat yaşam çözümleri için farklı hizmetler sunuluyor. İki blokta üç ayrı noktada planlanan ‘Concierge’ hizmeti ikinci bir güvenlik çemberi olmasının yanı sıra; gün içerisinde vakit ayıramadıkları bütün işlerini koordine ederek ev sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıyor.
Hilpark Suites; özel bahçeleri, ortak yeşil alanları ve zengin peyzajı ile yaşayanlara şehir içinde doğayla bütün bir yaşam sunuyor. Her iki blokta konutlar için özel araç ve yaya giriş noktaları, özel asansör girişi ve resepsiyonlar arasını bağlayan özel yürüme yolları bulunacak.

Profesyonel tasarlanmış projelerin değerini bilen ve bu projeleri doğru çalışmalarla gerçeğe dönüştüren Bay İnşaat, Hilpark Suites projesinde modern mimarisinde Tago Mimarlık, iç planlamasında Brigette Weber imzası ile İstanbul’un lüks konut projesinde ev sahiplerine suite konforu sunuyor. Aralık 2009 yılında tamamlanıp ev sahiplerine teslim edilecek olan Hilpark Suites; yüksek yaşam standartlarınıza hizmet vermek üzere teknolojik altyapı ile planlanmıştır.
Bankalarla projeye özel kredi imkanları da bulunan “Hilpark Suites” projesi yaşamını İstinye’de sürdürmek isteyen yeni sakinlerini ve yatırımcılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT