Yavru kedi ve köpekler Goody mamalarla daha sağlıklı

Alışveriş Alışveriş Yavru kedi ve köpekler Goody mamalarla daha sağlıklı

Tarihler: 12 Nisan 2005 Salı ~ 30 Nisan 2005 Cumartesi

Firma: Goody

Adres: Pet Shoplar Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2005 ~ Nis 30, 2005
Yavru kedi ve köpekler Goody mamalarla daha sağlıklı

Ülkemizdeki hayvanseverlerin yeni tercihi Goody’nin yavru kedi ve köpekler için özel olarak hazırladığı mamalar, sevimli dostlarımızın büyüme ve gelişme dönemlerinde ihtiyaç duydukları besinleri en sağlıklı şekilde sunuyor.

Sevimli dostlarımızın her türlü besin ihtiyacı dikkate alınarak üretilen Goody mamalar, yavru kedi ve köpeklerin dengeli bir metabolizmaya sahip olmalarını sağlıyor. Küçüklüğünden itibaren Goody mamalarla beslenen kedi ve köpekler en sağlıklı şekilde gelişme imkanına sahip oluyorlar. Yavru kedi ve köpekler için özel olarak üretilen “Goody Yavru Kedi Maması” ve “Goody Yavru Köpek Maması” %100 doğal ürünlerle hazırlanıyor ve 25 adet vitamin ile mineral içeriyor. Özel şekli ve yoğunluğu sayesinde sevimli dostlarımızın sindirim sistemi için stressiz bir beslenme imkanı sunan ve dişlerinin sağlığını koruyan Goody mamalar, sindirim sistemi için gereken dengeli lif oranına da sahip bulunuyor.

Goody mamaların ülkemizdeki tek dağıtıcısı olan Tropikal A.Ş.’nin Genel Müdürü İzzet Saban, günümüzde pek çok kedi ve köpeğin dengesiz ve yetersiz beslenme sebebiyle erişkinlik döneminde sağlık sorunu yaşadığını belirterek şu noktalara dikkat çekti: “Goody mamaların üretiminde her yaştan kedi ve köpeğin besin ihtiyacı dikkate alınıyor, mamaların çeşitleri de bu doğrultuda oluşturuluyor. Şu anda köpekler için 4 ve kediler için 5 farklı mama çeşidimiz mevcut. Bunların arasında yavru kedi ve köpekler için özel olarak hazırlanmış, hayvanseverlerin güvenle kullanabilecekleri çeşitlerimiz de var. Yavru kedi ile köpeklerin büyüme ve gelişme dönemlerinde tüm besin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel geliştirilmiş bilimsel formüle sahip olan yavru kedi ve köpek mamalarımız, yüksek kalitede protein içermeleri sayesinde sevimli dostlarımızın küçük yaşlardan itibaren güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturabilmesini de sağlıyor.”
Dengeli kalsiyum ve fosfor oranına sahip olan Goody mamalar, yavru kedi ve köpeklerin iskelet yapılarının en sağlıklı biçimde gelişmesini sağlıyor. “Goody Yavru Kedi Maması” özel taurin içeriği sayesinde yavru kedilerin büyüdükleri zaman kalp ve damar sorunları yaşama riskini en düşük seviyeye indiriyor. Dengeli oranda yağ asitleri içeren “Goody Yavru Köpek Maması” ise yavru köpeklerin büyüyence sağlıklı ve parlak tüylere sahip olmasını sağlıyor. Metro, Migros, Tansaş ve Gima gibi seçkin süpermarketler ile tüm pet shop’larda bulabileceğiniz Goody mamalar, 15, 5 ve 2,5 kiloluk paketler halinde sunuluyor.

Goody hakkında: Goody markasını taşıyan mamalar, Türkiye’nin yalnızca kedi ve köpek maması üreten ilk fabrikası olan Lesa tarafından imal edilmektedir. Şu anda köpekler için 4 ve kediler için 5 farklı mama çeşidi bulunan Goody’nin ürün yelpazesi önümüzdeki dönemde giderek genişleyecektir. Goody markasının tüm ürünlerinde birinci sınıf malzeme kullanılmakta ve üretim dünyanın en modern teknolojisiyle gerçekleştirilmektedir. Yüksek vitamin değerine sahip olan ve yüksek enerji içeren tüm Goody ürünleri, kedi ve köpeklerin %100 sağlıklı beslenmesini sağlayacak şekilde formüle edilmiştir. El değmeden üretilen tüm Goody mamaları, hammadde olarak fabrikaya girişlerinden nihai ürün olarak çıkışlarına kadar her aşamada, en modern cihazlarla donanmış laboratuvarda uzman bir ekip tarafından titizlikle kontrol edilmektedir. Son derece ekonomik fiyatlarla satışa sunulan ve Tropikal A.Ş. tarafından bütün Türkiye’nin yanı sıra yurtdışına da dağıtımı gerçekleştirilen Goody ürünleri, ülkemizdeki seçkin süpermarketler ile tüm pet shop’larda bulunabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT