Yaz Aylarının Sıcağında Bien Seramik`le Ferahlayın

Alışveriş Alışveriş Yaz Aylarının Sıcağında Bien Seramik`le Ferahlayın

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Bien Seramik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Saraylara Layık Özel Bir Seri: Elhamra
1001 gece masallarındaki rüya sarayların gerçek âlemdeki izdüşümü olarak gösterilen Elhamra`dan esinlenerek tasarlanan seri dijital teknolojiyle yaratılan 3 boyutlu ve dokulu görünümün en başarılı örneklerinden. 30x60 cm ebadında; turkuvaz, açık turkuvaz ve beyaz renkte üretilen Elhamra serisinde fonlara aynı renklerdeki dekorlar eşlik ediyor. Elhamra, evlerinde saray tadında muhteşem mekânlar yaratmak isteyenler için eşsiz bir seçenek…

Taştaki Doğallığın Yansıması
Bien Seramik, doğallığı ve sıcaklığı tercih edenlere Valencia serisini sunuyor. Adını İspanya’nın ünlü şehri Valencia’dan alan ve dijital teknolojiyle üretilen seri, birbirine geçmeli doğal taş görünümü ve dokusuyla dokunma hissi uyandırıyor.

Kullanım alanı çok geniş olan Valencia, ıslak mekânlar olarak gösterilen banyo ve mutfakların yanı sıra yatak odası, salon gibi iç mekânlarda ve balkon, bahçe, teras gibi dış mekân uygulamalarında sıklıkla tercih ediliyor. 30x42,5 cm ebadında duvar karosu olarak üretilen serinin bodrum beyazı, fildişi, gri ve kahve olmak üzere 4 ayrı renk alternatifi bulunuyor.

Ortaçağdan 21. Yüzyıla: Barça
Geleneksel ile moderni harmanlayan Barça serisi, Ortaçağ’dan aldığı ismini 21. yüzyılın teknolojisiyle birleştirerek, geçmişin güzelliğini bugünün yorumuyla mutfak ve banyolara taşıyor. Dijital teknolojiyle 30x80 cm ebadında üretilen serinin Osmanlı ve Gül Beyaz fonları, Ottoman Dizayn Beyaz ve Rose Dizayn Beyaz dekorları ile hareketli ve özgün mekânlar oluşturulmasına olanak veriyor. Çini tarzında işlenen gül motifleri, Barça serisine etkileyici bir görünüm kazandırıyor.

Masalsı Mekânlar İçin Mükemmel Bir Seçenek
Adını Osmanlı padişahlarının yaşadığı Topkapı Sarayı’ndan alan seri, tasarımında geçmişin izlerini taşıyor. Bordo ile beyazın çarpıcı uyumunu taşıyan 25x50 ebadındaki seri, aynı renk ve ebatta bütünleşen dekorlarıyla eşsiz bir saray zarafeti ve estetiği sunuyor. 5x50 cm ebadındaki bordürler ile tamamlanan Topkapı serisi masalsı mekânlar için mükemmel bir seçenek haline geliyor.

Modern ve Ferah Ortamlar İçin
Bien’in dijital teknolojiyi kullanarak ürettiği doğal taş görünümlü yeni serilerinden biri de Quarsit. Bulunduğu ortamda doğallık ve ferahlık uyandıran seri, kaymaz özelliği nedeniyle özellikle ıslak mekânlar için öneriliyor. Modern ve geniş ortamlar yaratmak isteyenler için ideal bir seri olan Quarsit, 40x60 cm ebadında sırlı porselen olarak üretiliyor ve bej, gri, antrasit, vizon renk seçenekleri bulunuyor.

Endülüs’den Anadolu’ya
Endülüs özerk bölgesinin kültür, sanat ve ekonomi merkezi olarak kabul edilen Sevilla’dan esinlenilen seri adeta Flamenko sanatçılarının hareketliliğini taşıyor. Bien Seramik’in 3 boyutlu tasarımlarından biri olan ve bulunduğu ortama hem sıcaklık hem de zenginlik katan Sevilla doğal taş görünümüyle bahçe, teras gibi açık alanların yanı sıra iç mekânların dekorasyonunda da farklılık yaratmak isteyenler için çözüm üretiyor.

30x42,5 cm ebadında duvar karosu olarak üretilen seride koyu renk tercih edenler için petrol rengi, mekânlarında açık ve sıcak renklerden yana olanlar için ise bej, kahve, fildişi renkleri bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT