Yaz Geldi! Peki, Köpeğimi Kime Bırakacağım?

Alışveriş Alışveriş Yaz Geldi! Peki, Köpeğimi Kime Bırakacağım?

Tarihler: 06 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 08 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Wof Wof Dog Hotel

Adres: Ulupelit Köyü Numara:29 Şile / İstanbul Şile İstanbul

Telefon: 216 736 5166 / 544 715 6792 / 541 817 1898

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2007 ~ Ağu 8, 2007
Yaz geldi! Yaşasın hafta sonu kaçamakları yaşasın Deniz Eğlence ve Güneş! Peki, Köpeğimi kime bırakacağım?
Genelde en yakın dostlarınızın o hafta sonu işleri olur ya da onlarda sizin gibi tatil planları yapmaktadır. Ailenizden bir kaç kişinin kesinlikle köpeklere alerjisi vardır ya da yaşlı anne babanızı köpeğinizle beraber sokaklarda sağa sola koştururken düşünmek bile istemezsiniz. Kalacağınız oteller onu yanınıza almak isteseniz bile buna izin vermezler, köpeğinizle seyahat etmek artik bir kâbus oluverir. Restoranlara alınmazsınız, cafelerde kapıdan servisler yapılır ya da sizi alacak bir taksi bulana kadar akla karayı seçersiniz. Ve tatiliniz bir anda hayatta kalma mücadelesine dönüşür…

Bizce siz tatilinizi hak ediyorsunuz. Ama köpeğinizde aynı tatili hak ediyor.
Yemyeşil çimenler üzerinde dilediğiniz kadar güneşlenin, isterseniz havuzun serinliğinde isterseniz verandanın gölgesinde serin bölgelerde kuşların cıvıltısının keyfini çıkartın. Belki canınız hiç dışarı çıkmak istemeyecek beklide bütün gün rahat odanızda yatağınızdan kalkmak istemeyeceksiniz. İstediğiniz şeyi yiyip istediğiniz kadar içebilirsiniz. İsterseniz arkadaşlarınızla bahçemizde oyunlar oynayın isterseniz gürültü ve patırtıdan uzak serin odanızda kafanızı dinleyin. Doğruyu söylemek gerekirse bunu hepimiz isteriz bu güzel yaz günlerinde. Fakat bu sizin için değil köpeğiniz için düşünülmüş bir konfor anlayışı. Siz bu güzel hafta sonlarını güneş deniz ve kumsalla keyfini çıkartırken, bizde ayni konforu ve rahatı köpeğiniz için ayarladık bile. İstediğiniz saatte evinizden gelip onu bu cennet köşesine getirecek servisimiz her zaman hizmetinizde. Kafes sistemi olmadan kopeklerin rahat rahat sosyalleşebileceği ya da yalnız kalarak keyfini çıkartabileceği WOF WOF DOG HOTEL, siz tatilinizin rahatlığındayken köpeğiniz ile ilgili bütün soru işaretlerine cevap oluyor. Diyet alışkanlıklarının devamı, varsa tedavilerinin devamı ve onlara mümkün olduğunca şımarabilecekleri kadar bol bol ilgi ve sevgi. Tabiî ki biz sizin yerinizi dolduramayız, amacımız sizin yokluğunuzda bunu köpeğinizin aklına bir saniye bile getirmemek ve onu olabildiğince mutlu etmek. Hepimiz gideceğimiz tatil köyünü önceden görmek bilmek isteriz. Niçin bizi ziyaret gelmiyorsunuz? Kopeğinizle beraber misafirimiz olun sizde bize hak vereceksiniz. Uyarmadan etmeyelim; WOF WOF DOG HOTEL sadece kopekler için bir otelJ

Hizmetlerimiz
İçeri çıkış ve girişleri saatle alakalı değil tamamen keyifleriyle alakalı. Yalnız kalmadan güzel müzik dinleyerek ve diğer arkadaşları ile oynayarak vakit geçirebiliyorlar. Eğer köpeğiniz kimselerle görüşmek istemiyor, kafasını dinlemek istiyorsa onun için ayrı ama aynı konforda başka oda da mevcut. Wof Wof Dog Hotel’de sadık dostlarınız için her türlü konfor düşünülmüş. Hizmetler bunlarla da sınırlı değil. Sevimli dostunuzu acilen bırakmak zorundasınız ama vaktiniz yok. Evden – otele, otelden – eve servis hizmeti de var. Hem de yine sizin yanınızda ki gibi istediği koltukta oturarak seyahat ediyor. Yemek ihtiyaçları sizin isteğinize göre hazırlanıyor. Özel diyet uygulamaları yapılabiliyor. Kuaför hizmetleri veriliyor. 24 saat acil bir durum söz konusu olduğunda müdahale edilebilecek donanım ve veteriner yardımı mevcut. Ayrıca köpeğinizin özel ihtiyaçları içinde başvurabiliyorsunuz. Mesela eş bulma gibi konularda da yardımlarını esirgemiyorlar.

Eve Döndüğünüzde Karışılacaklarınız…
WOF WOF DOG HOTEL`den dönüşte sizi bekleyen sorunlarda olabilir. Mesela köpeğinizin bu konfor ve özel bakıma alışıp sizden de bunu beklemesi. Siz yokken onunda en güzel şekilde eğlenip iyi vakit geçirmesi çok önemli. Fakat köpeğinizi bıraktığınızda sizinde gözünüz arkada kalmadan içiniz rahat şekilde iyi vakit geçirmeniz en tabii hakkınız. Siz bunu hak ediyorsunuz tabiî ki köpeğinizde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT