Yaza Girerken Turkcell’den BlackBerry® Bold™ 9700-Beyaz

Alışveriş Alışveriş Yaza Girerken Turkcell’den BlackBerry® Bold™ 9700-Beyaz

Tarihler: 13 Haziran 2010 Pazar ~ 13 Temmuz 2010 Salı

Firma: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2010 ~ Tem 13, 2010

Yaza Girerken Turkcell’den BlackBerry® Bold™ 9700-Beyaz

Turkcell bayilerinde satışa sunulacak olan Beyaz BlackBerry® Bold™ 9700 akıllı telefonaTurkcell’liler aylık 83 TL’den başlayan avantajlı bir kampanyayla sahip olabilecek ! Beyaz BlackBerry® Bold™ 9700 ile cepte son modayı takip ederken, Mega Paket ve hafta sonlarında Turkcell’lilerle konuşma ve mesajlaşmanın da dahil olduğu paketten faydalanabilecekler !

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Research In Motion (RIM) işbirliğiyle Turkcell İletişim Merkezleri’nde satışa sunulan BlackBerry® Bold™ 9700 teknolojiyi takip ederken moda ve zerafetten vazgeçmek istemeyenler için şimdi de beyaz renkle sunuluyor. BlackBerryBold 9700 kampanyasına dahil olan bireysel ve kurumsal abonelerimiz için aylık ödenen tutara hafta sonlarında iki gün Turkcell’lilerle konuşma ve SMS paketi de dahil!

BlackBerry Bold 9700, üstün iletişim ve multimedya özelliklerinin geniş bir yelpazesini, müşterilerine hem iş, hem özel yaşamlarında beğeniyle kullanabilecekleri kompakt ve rafine bir tasarım içinde sunuyor. Kendi sınıfında en üst seviyede performans, işlev ve özelliklere sahip olan yeni BlackBerry Bold 9700 akıllı telefonu; dünyanın dört bir yanındaki 3G HSDPA şebekeleri için destek, gelecek nesil (624 MHz) işlemci, 256 MB Flash memory, tümleşik GPS ve Wi-Fi®; 3,2 megapiksel kamera ve keskin, göz kamaştırıcı görüntü sunan bir ekrana sahip.

Mega Paket ve haftada iki gün konuşma ve mesajlaşma !
Turkcell bireysel aboneleri yeni BlackBerry Bold 9700’e beyaz renk seçeneği ile birlikte 4GB Mega Paket kampanyasıyla, tüm vergiler dahil, 83 TL x 24 ay ya da 99 TLX 18 ay kontratlı tekliflerle sahip olabilecek. Turkcell, kampanyaya dahil olan bireysel ve kurumsal abonelerine hafta sonlarında iki gün Turkcell’lilerle konuşma ve SMS paketi veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT