Yazın Rahatlığını Yaşatan Elbise ve Etekler

Alışveriş Alışveriş Yazın Rahatlığını Yaşatan Elbise ve Etekler

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 01 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eyl 1, 2010

Jimmy Key’in ince detaylar ile hareketlendirilmiş, renk ve desenlerin birbiriyle dans ettiği elbise ve etek modelleri, kadınların sıcak yaz günlerinde rahat bir şıklık elde etmesini sağlıyor.

Çiçekli ve çizgili elbise modellerinde mor, turuncu mavi, kırmızı, pembe ve cam yeşili gibi canlı renkler ön plana çıkıyor. Bohem havasının estiği modeller ile asimetrik çizgilerin hakimiyetini gösterdiği elbiseler ise, kadınların kendilerini daha farklı ve özgür hissetmelerini sağlıyor. Sezonun neşesine ve ışıltısına ayak uyduran tasarımlar, kesim ve kumaş kalitesi ile de uzun soluklu bir kullanım avantajı sunuyor.

Jimmy Key, kendine özgü dokunuşları ile klasik etek anlayışına farklı bir yorum getiriyor. Değişik uzunluktaki etekler de, cep, düğme fırfır detayları ile göze çarpıyor. Basen kısmı dar olup aşağı doğru indikçe genişleyen pilili ya da etek ucuna doğru daralan kalem etek modellerini hem gündelik hem de iş hayatınızda çok amaçlı kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT