Yazın Sıcak Cazibesi Polaris ile Ayaklarınızı Sarmaya Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Yazın Sıcak Cazibesi Polaris ile Ayaklarınızı Sarmaya Başlıyor

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
DOĞANIN YEDİ RENGİ İLKBAHAR’DA AÇIYOR VE YAZIN SICAK CAZİBESİ POLARİS’LE AYAKLARINIZI SARMAYA BAŞLIYOR

POLARİS YAZ FASHION 2006 KOLEKSİYONU İLE YAZ KADINLARI BAŞTAN ÇIKACAK. BEYAZ YAZ, DENİZCİ MODASI, UÇUŞAN PEMBELER VE ETNİK DOKUNUŞLAR AYAKLARI TÜY GİBİ SARMALAYARAK POLARİS YAZ KADINININ HER YERDE OLDUĞUNU GÖSTERECEK…

Polaris Yaz Fashion 2006, yaz Kadınlarının 7 gün 24 saat’lik programına uygun geliştirdiği koleksiyonu ile şıklığı ve rahatlığı elden bırakmayan kadınların gözdesi olmaya aday. Polaris Yaz Fashion 2006 koleksiyonu, 5 nokta, Comfort Tam Anatomik, Fashion, Fashion Sport ve Splash gruplarından oluşuyor.

Polaris Yaz kadını, 5 nokta ürünleri ile yoğun yaz günlerini ayak sağlığına önem vererek geçirecek. Comfort grubunda yer alan şık tasarımlarda ise babetler kapalı ve yarı açık sandaletler ve sabolar ile günlük şıklığınızı tamamlayarak uçuşan leydilere benziyeceksiniz. Fasion grubunu oluşturan etnik ve retro modellerle mistik ve gizemli kadının çizgisi yakalanırken; fashion sport ve Splash koleksiyonu ise tamamen yaz conseptinde ve her daim sportif olmayı tercih edenlerin gözdesi. Bu grupta keten kumaş ağırlıklı, bilekleri saran kurdelerle ve zenne pabuçlarını andıran modeller yer alıyor.
www.polaris.gen.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT