Yediğiniz İçtiğiniz Kadar Alışveriş İndirimi Kanyon’da!

Alışveriş Alışveriş Yediğiniz İçtiğiniz Kadar Alışveriş İndirimi Kanyon’da!

Tarihler: 27 Nisan 2009 Pazartesi ~ 30 Nisan 2009 Perşembe

Firma: Kanyon Alışveriş Merkezi

Adres: Levent, İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2009 ~ Nis 30, 2009
Yediğiniz İçtiğiniz Kadar Alışveriş İndirimi Kanyon’da!
30 Nisan’a kadar Kanyon’da bulunan kafe ve restoranlarda yemek yiyin, kampanyaya katılan mağazalarda yemek fişiniz kadar indirim alın!

Kampanyaya Nasıl Katılacaksınız?
Kanyon’daki restoran veya kafelerde yaptığımız yemek harcaması karşılığında aldığınız fişin en az 5 katı kadar mağazalardan alışveriş yaptığınızda, yemek fişiniz kadar indirim alabileceksiniz. Örneğin; 20 TL’lik yemek fişinizi, kampanyaya katılan mağazalardada en az 100 TL’lik alışverişte, 20 TL’lik indirim olarak kullanabileceksiniz.

İndirimden faydalanmak için aldığınız fiş/fatura miktarı en az 20 TL olmalıdır. İndirimde kullanılacak fiş/ fatura aynı gün içinde kullanılmak zorunda değildir. Ancak fişler veya faturalar en geç kampanyanın son günü olan 30 Nisan’a kadar kullanılmalıdır. Dilerseniz belirtilen tarihler arasında aldığınız fişleri toplu olarak da kullanabilirsiniz.

Kampanyaya Katılan Mağazalar:
AGATHA PARIS - AK ANNE KLEIN - APPLE PREMIUM RESELLER TROY – ATA KUFÖR - ATASAY – ATASUN OPTİK - AYDIN SAAT - BANANA REPUBLIC - BANG CRAFTS - BEE GODDESS - BIZART GALLERY – DAMAS - DETAY ART - ELİT OYUNCAK - ESCADA SPORT - GANT - GAP KIDS&BABY - GEORG JENSEN&MOSER – GNC - INTERCOMP BİLGİSAYAR TEKNİK DESTEK MERKEZİ – INTERSPORT – İRONİ – JACK&JONES - KANYON TERZİ - KENT OPTİK - LEVENT LOSTRA – MAC - MACHKA - MANDARINA DUCK - MARGINAL FLOWER - NARPOST – NETWORK - NINE WEST – NUSPA - Q TOO – SCABAL - S`NOB BY SANS NOBLESSE – SONY - STEVE MADDEN – STUDIO SPOT - TEVFİK AYDIN SAAT - THE BODY SHOP - TRİO KUAFÖR – VANKO – VERO MODA - VIA PELLE - VILLEROY&BOCH - YALVAÇ ABİ KİTABEVİ

Teknoloji mağazaları (Apple Premium Reseller Troy ve Sony) ile MAC spor kulübünde kullanılabilecek indirim oranı %10’dur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT