Yemekevi.tv`den El Öptüren Bayram Tatlıları

Alışveriş Alışveriş Yemekevi.tv`den El Öptüren Bayram Tatlıları

Tarihler: 08 Ekim 2007 Pazartesi ~ 14 Ekim 2007 Pazar

Firma: Yemekevi.tv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2007 ~ Eki 14, 2007
YEMEKEVİ.TV’DEN EL ÖPTÜREN BAYRAM TATLILARI
Yemekevi.tv, Osmanlı Mutfağı’nın unutulan bayram tatlılarını gün ışığına çıkarıyor! Bu Şeker Bayramı’nda sevdiklerinizi, unuttuklarını hatırlayın!

Ramazan ayı boyunca 5 yıldızlı aşçılardan özel yemek tarifleriyle yayınını sürdüren internetin ilk yemek televizyonu www.yemekevi.tv, Şeker Bayramı için de sürpriz yemek videoları hazırladı. Osmanlı Mutfağı’nın unutulmaya yüz tutmuş bayram tatlıları Yemekevi.tv ile gün ışına çıkıyor ve bayram sofralarını daha da tatlandırıyor.

Maslak Sheraton İstanbul Hotel’in pastane şefi ve usta aşçılarının verdiği yemek tarifleri ile Bayram yemeklerinizi şimdiden belirleyin. Osmanlı mutfağında özellikle bayramlarda yapılan Çerkez ve Gelin Tatlısı ile nostaljik bir bayram ziyafeti hazırlayın. Tadına doyulmayan ve hazırlanışı çok basit olan bu tatlılar ile sevdiklerinizin ağzını tatlandırın.

Bayram yemeği olarak, yemekevi.tv’nin sizler için hazırladığı Feshane usulü taze fasulye, Antep fıstıklı pilav ve çoban kavurma tariflerini deneyin. Zengin ve muhteşem sofralar hazırlayarak ve bu yemekleri sevdiklerinizle paylaşarak Şeker Bayramını’zı unutulmaz yapın. Usta aşçıların anlatımlarıyla hazırlanan yemek videoları mutfakta işinizi kolaylaştırıyor, sofralarınızı şenlendiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT