Yemeksepeti.com Yılbaşında 2000 DVD Film Hediye Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Yemeksepeti.com Yılbaşında 2000 DVD Film Hediye Ediyor!

Tarihler: 18 Aralık 2009 Cuma ~ 28 Aralık 2009 Pazartesi

Firma: yemeksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2009 ~ Ara 28, 2009
Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com’un yeni yıl kampanyası DVD arşivinizi zenginleştiriyor. Yemeksepeti.com yılbaşına özel olarak 14-28 Aralık tarihleri arasında yemeksepeti.com’dan sipariş veren şanslı üyelerine toplam 2000 DVD film hediye ediyor. Yemeksepeti.com’un 100 şanslı üyesi ise 20’li DVD film seti kazanıyor. Bu ödülü kazanmak isteyen kullanıcıların tek yapması gereken ise yemeksepeti.com’dan sipariş vermek ve siparişlerini onaylarken bu hediyeyi seçerek şanslarını artırmak.

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, kullanıcıları için harika bir yeni yıl sürprizi hazırladı. 14-28 Aralık tarihleri arasında yemeksepeti.com’dan sipariş veren şanslı kullanıcılar tam 2000 DVD film kazanıyor. Üstelik yemeksepeti.com, 100 kullanıcısına 20’li DVD film seti armağan ediyor. Sinema tutkunu sevdiklerinize lezzetli yemekler ve sürpriz bir film armağan etmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken yemeksepeti.com’a verdiğiniz sipariş sonrasında DVD seçeneğini işaretleyerek şansınızı artırmak.

Yemeksepeti.com kullanıcıları Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini kolayca ve hiçbir ek ücret ödemeden sipariş verebiliyorlar. Üstelik de restoranların yalnızca yemeksepeti.com’a özel hazırladığı kampanyalardan yararlanma fırsatına da sahipler. Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin sipariş verilebildiği yemeksepeti.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Denizli, Konya ve Kıbrıs’ta hizmet veriyor. 11 büyük il ve Kıbrıs’ta, 625 binden fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan yemeksepeti.com, 3.500’den fazla restorandan binlerce farklı çeşitte yemek alternatifi sunuyor. Yemek ve menülerin fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyebilme fırsatı sunan yemeksepeti.com, hem Türkçe hem de İngilizce olarak hizmet sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT